Witajcie
Napiszcie czy dostaliście się do swoich wymarzonych szkół :)
Ja sie dostałem i jestem zadowolony :)
Wersja do druku
Witajcie
Napiszcie czy dostaliście się do swoich wymarzonych szkół :)
Ja sie dostałem i jestem zadowolony :)
Ty juz wiesz? Ja bede mial listy wstepne wywieszone w liceach dopiero 2 lipca :P
A ja nie miałem wymarzonej szkoly :P
Dostalem sie do szkoły pierwszego wyboru - podobno (koleżanka mi sprawdzała i byłem 53/64). Chyba się cieszę - raczej jeszcze to do mnie nie dotarło. Naszczęście jadę dzisiaj zawieść oryginały więc będe wiedział na 100%. a Tak wogóle to system rekrutacji przez internet jest do kitu :]
ja składałem do szkoły do której pragnąłem się dostać od początku, fakt faktem szkoła jest chyba na najwyzszym poziomie u mnie w miescie i jedna z lepszych na śląsku. niestety zabrakło kilku punktów :/
ale dostałem się do skzoły z 2 wyboru która miała być na początku jako 1 wyboru ;D
w sumie jakoś się nie ciesze bo ta bardzo chciałem się odtsac do tamtej szkoły, ale nie moge powiedzieć ze jest źle ;P
W piątek (1 lipca ) sądny dzień ! A ja szłoyłem do IV LO w Lublinie ! na bio-chem ! Musze sie dostać !
A ja sie nie dostałam od wymarzonej szkoły:( Jestem na liście rezerwowej,więc jakaś cichutka nadzieja jest...zobaczymy jak to będzie...
Mam pytanie - czy teraz jest tak,ze idac do LO od razu wybierasz sobie fakultet?
Ja sie dostałem, na mat-inf-fiz - mamy taki syf na slasku (okreg rybnicki) ze składamy papiery przez internet. tak to pokrecone ;/ jest OK chciałem sie dostac na BIO-ANG-MAT, ale niestety zabrakło mi 2 punktow - ta klasa w ktorej jestem była na 2 miejscu. Ogólnie jestem zadowolony
w większosci szkół dopiero w 2 klasie , tam gdzie chodziłem do gimnazjum fakultet jest juz od I lo.
Kamil_15 co to za fakultet bio-ang-mat? te trzy przedmioty nie mają nic ze sobą wspólnego... pierwsze słysze.. rozmumiem bio-chem-fiz, ale łączyć biologie z angielskim i matmą? do czego to prowadzi?
Na pewno biologia z angielskim prowadzi do tego, ze nie bedziesz sie musial ograniczac do pracy w kraju... no i mozesz isc na studia w tym jezyku (znaczy lepiej cie to przygotuje).
moja dawna szkoła... aż się łezka w oku kręci ;)
dobry wybór, gratuluję :]
Ja dostałem się do biol-chem w zielonogórskiej trójce i mam pytanie czy u osób, które chodzą do takiej klasy jest zdecydowana przewaga dziewcząt ? u mnie jest 8 chłopaków na 31 osób w klasie.
Ja dostałem się do 1 LO w Toruniu, powiem że baaaaaaaardzo extra :D:D:D:D .
Profil europejski - roz. ang, geogr , hista :D
A ja narazie tylko pewne miejsce mam w LICEUM PROFILOWANYM O KIERUNKU "KSZTAŁTOWANIE ŚRODOWISKA" ale jeszcze mam szanse sie dostac :-) do szkolki o ktorej narazie marze :-D tzn. ZSO nr 1 im. A. Mickiewicza - RUDA SLASK
:-) heh ... 100% absolwentow zdalo matury wiec GICIOR :-) ale wszystko wyjdzie na dniach :-D narazie to sie ciesze z tego ogolniaka w ktorym narazie jestem :-D
chodziłam do bilo chemu i miałam w klasie 3w chłopaków na 28 osob;) Jeżeli chcecie sie dostać do wymarzonej szkoły piszcie odwołania!! Bo miejsce dla "gapowiczów" sie często znajduje. W moim przypadku tak było;P
Wiem że wybór dobry (dobry dojazd do szkoły, "żółtkiem" z Łęcznej do PKS'u w L:ublinie i 3 min drogi :P, pozatym fajni ludzie i wogóle :P) tylko się dostać jeszcze musze a z moimi skromnymi 136'oma punktami to mam obawy.
Jak się pisze odwołanie (nie w sensie w jaki sposób żeby ładnie brzmiało i było poprawne ort itd, ale do kogo sie zanosi, co tam trzeba napisać)
Wogole nie kumam tego systemu teraz...Czy ktos mi moze wytlumaczyc taka rzecz:
Jezeli dostalam sie do tej "szkoly I wyboru" ale jednak chcialabym isc do tej ktora wybralam na drugim miejscu to moge isc do tej drugiej zlozyc orginaly? Bede tam na liscie?
ja się dostałem do szkoły 1 wyboru i do 1 klasy jaką wybrałem:D [politechniczna] i już mam prawdziwe wakacje :)
leviatan- niewiem co mają z tym wspólnego, ale te przedmioty mi bardzo pasowały. Bo boilogie lubie, z maty jestem dobry, a na angielski chodziłem prywatnie przez 5 lat. Niestety nie miałem ocenyz angielskiego na świadectwie i chyba dlatego teraz siedze w mat-inf-fiz
Mikka: Jeśli dostałaś się do wszystkich wybranych szkół, to teraz masz tydzień na złóżenie oryginałów dokumentów (świadectwa i z egzaminu). Skoro juz Ci się odechciało tej I wybory poprostu zanosisz papiery gdzie indziej a oni po skonczeniu rekrutacji usuwają Cię z listy :)
ja złożyłem do szkoły gdzie jest 850 chętnnych na 150 miejsc , no i jeszcze czekam :)
DOOOOOOOSSSSTAAAAAAAAAŁŁŁŁŁŁAAAAAAAAAMMMMM SSSSSSIIIIĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!! <jupi><jupi><jupi><jupi> (sorki,że zaśmiecam:P)
DOSTAŁEM SIE !!!!! Ps. Będe chodził do klasy z koleżanką z klagy w gim :P
Obcy mówisz o Słowaku?
Ja sie dostałem mam 128pkt:]
o kiri