-
Nowi licealiści!
Witajcie
Napiszcie czy dostaliście się do swoich wymarzonych szkół
Ja sie dostałem i jestem zadowolony
-
Re: Nowi licealiści!
Ty juz wiesz? Ja bede mial listy wstepne wywieszone w liceach dopiero 2 lipca :P
-
A ja nie miałem wymarzonej szkoly :P
Dostalem sie do szkoły pierwszego wyboru - podobno (koleżanka mi sprawdzała i byłem 53/64). Chyba się cieszę - raczej jeszcze to do mnie nie dotarło. Naszczęście jadę dzisiaj zawieść oryginały więc będe wiedział na 100%. a Tak wogóle to system rekrutacji przez internet jest do kitu :]
-
ja składałem do szkoły do której pragnąłem się dostać od początku, fakt faktem szkoła jest chyba na najwyzszym poziomie u mnie w miescie i jedna z lepszych na śląsku. niestety zabrakło kilku punktów :/
ale dostałem się do skzoły z 2 wyboru która miała być na początku jako 1 wyboru ;D
w sumie jakoś się nie ciesze bo ta bardzo chciałem się odtsac do tamtej szkoły, ale nie moge powiedzieć ze jest źle ;P
-
W piątek (1 lipca ) sądny dzień ! A ja szłoyłem do IV LO w Lublinie ! na bio-chem ! Musze sie dostać !
-
A ja sie nie dostałam od wymarzonej szkoły Jestem na liście rezerwowej,więc jakaś cichutka nadzieja jest...zobaczymy jak to będzie...
-
Mam pytanie - czy teraz jest tak,ze idac do LO od razu wybierasz sobie fakultet?
-
Ja sie dostałem, na mat-inf-fiz - mamy taki syf na slasku (okreg rybnicki) ze składamy papiery przez internet. tak to pokrecone ;/ jest OK chciałem sie dostac na BIO-ANG-MAT, ale niestety zabrakło mi 2 punktow - ta klasa w ktorej jestem była na 2 miejscu. Ogólnie jestem zadowolony
-
w większosci szkół dopiero w 2 klasie , tam gdzie chodziłem do gimnazjum fakultet jest juz od I lo.
-
Kamil_15 co to za fakultet bio-ang-mat? te trzy przedmioty nie mają nic ze sobą wspólnego... pierwsze słysze.. rozmumiem bio-chem-fiz, ale łączyć biologie z angielskim i matmą? do czego to prowadzi?
Uprawnienia umieszczania postów