Dylemat Kraków-Świętochłowice
Kurde mam dylemat. W sumie to mam w Switochlowicach zamiar kupic mldego geka lamparciego. Problem w tym ze nic poza nim nie bede kupowal. Bede musialk jechac z Krakowa, nie znam dokladnych cen lamparcich na gieldach i nie wiem czy nie lepiej bedzie kupic w Biofilu.
Prosze doradzcie mi cos:)
POzdrawiam
Nazar
Re: Dylemat Kraków-Świętochłowice
Porównaj ceny, formy barwne i kup tam gdzie wyda Ci się lepiej.
chyba mnie nie zrozumiales. Sek w tym czy nie strace jadac specjalnie do Switochlowic. Musze wiec znac przynajmniej przyblizone ceny
Pozdrawiam
Nazar
kup w Biofilu, przynajmniej będziesz pewny tego co masz że tak powiem :)
Czlowieku co ja bym dal, zeby BIOFIL byl w Toruniu....Kurde a moze jakis oddzial chociaz:)
Pokoj!
biofil jest tylko jeden niepowtarzalny :)
no coz nazar, jasne jest ze biofil jest najpewniejszy i np na miejscu poda ci plec, ale nie ma (poki co) form barwnych. chwilowo w biofilu sa bardzo tanie geki. a na gieldzie licho wie - moze byc pelno roznych form, ale ceny gieldowe nie naleza do najtanszych :/ no i nie zawsze masz pewnosc od kogo pochodzi dany zwierzak - roznie to jest..
przyjedz na giełde, nawet jak nie kupisz, to zawsze z kimś ciekawym pogadasz, Giełda to także spotkanie towarzyskie ;-)
To prawda,ze przydalby sie w Toruniu jakis porzadny sklep terrarystyczny... :P
Chociaz polowa tego co w Biofilu... :]
Spoczko dzieki za info, pewnie w Biofilu kupie a na gielde to i tak przyjade:)
POzdrawiam
NAzar
Czy ja wiem na gieldzie tez powiedza ci skad jest gekon, duzo gekonow to gekony z hodowli osob ktore je sprzedaja a co do ceny to nie przesadzaj double ale nie sa wysokie na gieldzie, jak sie nie jest w goracej wodzie kompanym to dobrze sie na gieldzie rozejrzysz i tez kupisz fajnego geka.
Pozdrawiam Nazer.
no niby tak,mozna poganiac albo sie potargowac, ale trzeba przyznac mimo wszystko, ze tanio nie jest! poza tym tez trafiaja sie przypadki ze ktos sprzedaje cos ale nie wie skad je ma - trzeba byc czujnym
jesteś!
serce rośnie jak czytam Wasze posty :)))
mogę obiecać, że w tym roku będzie aż zółto od wszelkich niestandardowych form barwnych lampartów w biofilu :)))
przypuszczalnie od maja/czerwca....
A wylęg standartow bedzie gdzies w polowie kwietnia?? Tak jakos slyszalem???
Pozdrawiam
NAzar