Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Dylemat Kraków-Świętochłowice

Dylemat Kraków-Świętochłowice

Kurde mam dylemat. W sumie to mam w Switochlowicach zamiar kupic mldego geka lamparciego. Problem w tym ze nic poza nim nie bede kupowal. Bede musialk jechac z Krakowa, nie znam dokladnych cen lamparcich na gieldach i nie wiem czy nie lepiej bedzie kupic w Biofilu.
    Prosze doradzcie mi cos

POzdrawiam

Nazar

Re: Dylemat Kraków-Świętochłowice

Porównaj ceny, formy barwne i kup tam gdzie wyda Ci się lepiej.

chyba mnie nie zrozumiales. Sek w tym czy nie strace jadac specjalnie do Switochlowic. Musze wiec znac przynajmniej przyblizone ceny

Pozdrawiam

Nazar

kup w Biofilu, przynajmniej będziesz pewny tego co masz że tak powiem

Czlowieku co ja bym dal, zeby BIOFIL byl w Toruniu....Kurde a moze jakis oddzial chociaz

Pokoj!

biofil jest tylko jeden niepowtarzalny
    no coz nazar, jasne jest ze biofil jest najpewniejszy i np na miejscu poda ci plec, ale nie ma (poki co) form barwnych. chwilowo w biofilu sa bardzo tanie geki. a na gieldzie licho wie - moze byc pelno roznych form, ale ceny gieldowe nie naleza do najtanszych :/ no i nie zawsze masz pewnosc od kogo pochodzi dany zwierzak - roznie to jest..

przyjedz na giełde, nawet jak nie kupisz, to zawsze z kimś ciekawym pogadasz, Giełda to także spotkanie towarzyskie ;-)

To prawda,ze przydalby sie w Toruniu jakis porzadny sklep terrarystyczny... :P
    Chociaz polowa tego co w Biofilu... :]

Spoczko dzieki za info, pewnie w Biofilu kupie a na gielde to i tak przyjade

POzdrawiam

NAzar

Czy ja wiem na gieldzie tez powiedza ci skad jest gekon, duzo gekonow to gekony z hodowli osob ktore je sprzedaja a co do ceny to nie przesadzaj double ale nie sa wysokie na gieldzie, jak sie nie jest w goracej wodzie kompanym to dobrze sie na gieldzie rozejrzysz i tez kupisz fajnego geka.
    Pozdrawiam Nazer.

Uprawnienia umieszczania postów