-
Świetochłowice a może cos wiecej?:))
Witam!
Bedziemy w Katowicach juz w sobote i chcemy zaprosic chetnych do malej imprezki..dogrywamy jeszcze miejsce ale chetnych zapraszamy!!
Obecnie na liscie sa: Pytong, Kubzz,Mantis,Pitt(niezrzeszony),Kowal(tak samo),Zibi,S@jmon najprawdopodobniej...ktoś jeszcze??jesli tak wpisujcie sie!!
-
Re: Świetochłowice a może cos wiecej?:))
Dokładnie. Potwierdzam swe przybycie i również zapraszam- dobrze by było tchnąć więcej życia w te nasze spotkania. Pozdrawiam.
-
Jak nic nie odwali z ta matura, to bede.
-
Ja również uważam, że imprezę można, a nawet trzeba rozkręcić w sobotę! Ja będę na 100%, wpadajcie do Świętochłowic wcześniej!
-
Jest to bardzo dobry pomysł trzeba sie zintegrować wcześniej :D:D poznać :> itd. itp.
-
Chociaż po dłuższym zastanowieniu (5min :D:D) to nie wiem czy to taki dobry pomysł bo mi nic z kasy na giełde nie zostanie :D:D:D:D
-
Jeżeli nic mi nie wypadnie (Asiu:*) to moge jechac z Mantisem i postaram się wziąść jeszcze Asie. :)
Więc dopiszcie jeszcze dwie osoby na liste chętnych. ;)
Masa -> wreszcie będzie okazja aby się napić "soczków" :P
-
Baa tez tak sadze.Jedyny problem obecnie to lokum..za cholere nie mozemy namierzyc jakiegos osrodka bilko PKP w Katowicach lub w samych Świętochlowicach:(.....masz jakis pomysl Rammstein1?
-
Co się martwisz Masa ? :P
Nigdy na dworcu nie nocowałeś ? tak najlepiej, zawsze mozna zaczerpnąc świeżego oddechu spalin w Katowicach :P:P:P
A na poważnie...
wykombinuje się jakiś nocleg, a jeżeli nic się nie znajdzie - zapraszam do mnie :P
-
zgrzeszylbym jakbym nie poszedl ;)
-
A można też przyjść z kimś niezrzeszonym ?? :P
-
Im więcej osób będzie tym lepiej :)
Ja także przyjade (prawdopodobnie) z osoba niezrzeszoną. ;)
-
A jesli nie bede mial grania to bede na 100% :D
-
hymm... okolo 17 moze bym sie mogl zjawic :>
-
zjawie sie, nie sam :) a mianowicie z pewną uroczą terrarystka ;)
jesli chodzi o miejsce... jaka macie wizje tej imprezki? moze cos wymysle :P
-
Diabolo liczymy,ze ktos z Katowic lub okolic bedzie wiedzial gdzie mozna popic i zalogowac sie na nocleg:) bedzie szybciej i wygodniej:)
-
gdzie sie napic to bede wiedzial i nie tylko ja... gdzie przenbocowac? moze byc trudniej, nie nocowalem w katowickich hotelach :D
-
Witam.
Jak narazie wszystko wskazuje na to, że też się zjawię popić terrarystycznie.. :>
Masa, o nocleg sie pomartwimy na miejscu, jak dobrze pójdzie impreza to nas może ktoś przygarnie.. :>
-
No to spoko. Widzę, że grono się zbiera- i to solidne nawet! :-) Rokowania więc są optymistyczne. Tylko problem wciąż nie rozwiązany pozostaje z tym noclegiem (czyt.- też miejscem improwania). Miejmy nadzieję, że coś zaradzimy. Pozdrawiam.
-
Więc wszystko wskazuje na to, że z piciem nie będzie, tradycyjnie:) problemu....natomiast znalezienie noclegu w Katowicach to inna sprawa:(. Wiecie może gdzie są te Chebzie..to dzielnica czy osobne miasto? I gdzie to jest? Bo jest jakiś ślad wskazujący,na to że jest tam jakis hotel....Dzieki za info!!
-
No werni, nareszcie wpadniesz ;D
mam nadzieje, że do Trzebini także wpadniesz - pomyslimy z Jaxterem i Mantisem nad jakims kolejnym spotkaniem. ;)
A co do noclegu to wiecie - w razie czego jeżeli nic nie znajdziecie to zapraszam do mnie, u mnie też da się popić, więc nie bedzie zle, ale od razu mówie...jeżeli Asia(moje kochane malenstwo) się ze mna wybierze to ja nic nie pije. :)
-
Ale osoby nieletnie też mogą wpaść??:P
Oczywiście nie będą spożywać alkoholu!!:D:D:D:D:D:D:D:D
-
Rammstein Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne:P
-
Ja chyba nic mowic nie musze, slowa sa dekoracja mysli, rozumiemy sie bez nich...
-
Jestem nowym forumowiczem, ale chętnie poznam innych terarystów. Wybieram się na giełdę i chętnie się spotkam na imprezce z wami.
Weź pajączka w swe ramiączka...
-
Wstawie się :) diabeł nie dał mi znac o tym o to szarlatan :P
-
oj sorka :P ostatnio jestem zakrecony jak tampon w .. wiecie gdzie :P
azmo, alez tyś to literacko napisal, normalnie nie poznaje :P
miejsce do picia sie znajdzie, nie znam tanich hotelow w katowicach boz nich nie korzystam :P
zreszta impreze mozna poprowadzic w taki sposob, ze wogole spac sie nie pojdzie :D tylko okolo 10 sie wybierzemy na gielde :D:D:D albo nawet kolo 9
-
aj chetnie bym wpadl ale kasy nie mam;]
-
hmmm..... co do noclegu to popytam znajomych gdzie sa jakies tanie w kace, a co do popicia to luzik guzik zawsze sie cos znajdzie, jak bede mial dziengi to moze sie tez tam zjawie na tym spotkaniu :)
-
Nie zapomnijcie zabrac 2KC :)
-
po co 2KC :> Najlepszy sposob na kaca to piwo :D Wiec przed sama gielda jeszcze sie coś przechyli :> :D
-
whops, sory, zapomnialem sie przelogowac, to co pisala Daria mialem napisac ja :P:P:P :>
-
Widze że będzie impra jak cza ale lepiej znajdźcie jakiś nocleg (niemam zamiaru spać na dworcu) Rammstein nie będzie pił ale jaja w życiu ci w to stary nie uwierze BUAHAHAHAHA (dobry żart)
-
Na serio Kubusiu-siu :)
Mam ogromna nadzieje, ze mimo Twojego towarzystwa Asia sie ze mna wybierze...na trzy, cztery...wszyscy ja prosimy :D:D come on :D
-
taaa, przyjdz, chce cie poznac ;)
-
Jeśli chodzi o nocleg to najtańszy w pobliżu podobno jest Hotel na głównej drodze między Chorzowiem a Świętochłowicami.
-
Witam!
Plan wstepnie jest taki:> kolo 11/12.00 w sobote(11.12.2004)meldujemy sie w skladzie 4/5 osobowym w Katowicach...
Musimy jeszcze dograc nocleg i sugerujemy bysmy sie spotkali pod zegarem w Kat. o godz 16.30/17.00...co do imprezy to sa 2 warianty:
1- Liczymy na osoby z Katowic,ze beda wiedzialy gdzie mozna sie pobawic do rana
2- jesli znajdziemy dobry nocleg to mozemy zalogowac sie u nas.
Sa jakies inne propozycje??
Pozdrawiamy "Ekipa Wroclawska"
-
Au! Masa, o której Ty chcesz z tego Wrocka wyruszyć?? Toż to noc ciemna jeszcze bedzie... :]
-
wiec... ja niestety musze odwolac moja obecnosc... cos mi nagle wypadlo, niestety, zobaczymy sie dopiero w niedziele rano.
-
Werni..spokojnie po 9 rano mamy pociag..11 z hakiem ladujemy w katowicach