-
Świetochłowice a może cos wiecej?:))
Witam!
Bedziemy w Katowicach juz w sobote i chcemy zaprosic chetnych do malej imprezki..dogrywamy jeszcze miejsce ale chetnych zapraszamy!!
Obecnie na liscie sa: Pytong, Kubzz,Mantis,Pitt(niezrzeszony),Kowal(tak samo),Zibi,S@jmon najprawdopodobniej...ktoś jeszcze??jesli tak wpisujcie sie!!
-
Re: Świetochłowice a może cos wiecej?:))
Dokładnie. Potwierdzam swe przybycie i również zapraszam- dobrze by było tchnąć więcej życia w te nasze spotkania. Pozdrawiam.
-
Jak nic nie odwali z ta matura, to bede.
-
Ja również uważam, że imprezę można, a nawet trzeba rozkręcić w sobotę! Ja będę na 100%, wpadajcie do Świętochłowic wcześniej!
-
Jest to bardzo dobry pomysł trzeba sie zintegrować wcześniej poznać :> itd. itp.
-
-
Jeżeli nic mi nie wypadnie (Asiu:*) to moge jechac z Mantisem i postaram się wziąść jeszcze Asie.
Więc dopiszcie jeszcze dwie osoby na liste chętnych.
Masa -> wreszcie będzie okazja aby się napić "soczków" :P
-
Baa tez tak sadze.Jedyny problem obecnie to lokum..za cholere nie mozemy namierzyc jakiegos osrodka bilko PKP w Katowicach lub w samych Świętochlowicach.....masz jakis pomysl Rammstein1?
-
Co się martwisz Masa ? :P
Nigdy na dworcu nie nocowałeś ? tak najlepiej, zawsze mozna zaczerpnąc świeżego oddechu spalin w Katowicach :P:P:P
A na poważnie...
wykombinuje się jakiś nocleg, a jeżeli nic się nie znajdzie - zapraszam do mnie :P
-
zgrzeszylbym jakbym nie poszedl
Uprawnienia umieszczania postów