Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 49

Wątek: Świetochłowice a może cos wiecej?:))

Świetochłowice a może cos wiecej?:))

Witam!
    Bedziemy w Katowicach juz w sobote i chcemy zaprosic chetnych do malej imprezki..dogrywamy jeszcze miejsce ale chetnych zapraszamy!!
    Obecnie na liscie sa: Pytong, Kubzz,Mantis,Pitt(niezrzeszony),Kowal(tak samo),Zibi,S@jmon najprawdopodobniej...ktoś jeszcze??jesli tak wpisujcie sie!!

Re: Świetochłowice a może cos wiecej?:))

Dokładnie. Potwierdzam swe przybycie i również zapraszam- dobrze by było tchnąć więcej życia w te nasze spotkania. Pozdrawiam.

Jak nic nie odwali z ta matura, to bede.

Kubzz
    Guest

Ja również uważam, że imprezę można, a nawet trzeba rozkręcić w sobotę! Ja będę na 100%, wpadajcie do Świętochłowic wcześniej!

Jest to bardzo dobry pomysł trzeba sie zintegrować wcześniej poznać :> itd. itp.

Chociaż po dłuższym zastanowieniu (5min ) to nie wiem czy to taki dobry pomysł bo mi nic z kasy na giełde nie zostanie

Jeżeli nic mi nie wypadnie (Asiu:*) to moge jechac z Mantisem i postaram się wziąść jeszcze Asie.
    Więc dopiszcie jeszcze dwie osoby na liste chętnych.
    Masa -> wreszcie będzie okazja aby się napić "soczków" :P

Baa tez tak sadze.Jedyny problem obecnie to lokum..za cholere nie mozemy namierzyc jakiegos osrodka bilko PKP w Katowicach lub w samych Świętochlowicach.....masz jakis pomysl Rammstein1?

Co się martwisz Masa ? :P
    Nigdy na dworcu nie nocowałeś ? tak najlepiej, zawsze mozna zaczerpnąc świeżego oddechu spalin w Katowicach :P:P:P
    A na poważnie...
    wykombinuje się jakiś nocleg, a jeżeli nic się nie znajdzie - zapraszam do mnie :P

zgrzeszylbym jakbym nie poszedl

Uprawnienia umieszczania postów