witam
kiedy planowana jest następna giełda w Świętochłowicach o ile po ostatnim incydencie takowa się odbędzie...
PS Mam nadzieje że Dejot nie spieprzył wszystkiego :]
Wersja do druku
witam
kiedy planowana jest następna giełda w Świętochłowicach o ile po ostatnim incydencie takowa się odbędzie...
PS Mam nadzieje że Dejot nie spieprzył wszystkiego :]
co to byl za incydent ??
wlasnie co sie dzialo ?? :>
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=2989&t=2989
troche czytania ale.... warto sie wtajemniczyc. Jak komus sie chce to pare postów wyżej jest ciag dalszy...
Mysle, ze Witek Plucik nie zniecheci sie tak szybko. Coz to jest jedna osoba??? Jakbysmy sie tak jednym osobnikiem w zyciu przejmowali, to by chyba swiat juz nie istnial od 10 tys. lat.....
avi zobacz to http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=3514&t=3323
No to co? Jezeli p. Plucik przez jednego Dejota nie zorganizuje gieldy to znaczy, ze albo jest tak slaby psychicznie, albo jeszcze nie wiem co (Witku, nie obraz sie, to tylko przyklad). Jak ja bym sie miala przejmowac jednym chamem z gg, to juz bym dawno wyladowala z ostra depresja na psychiatryku zamknietym. Mam nadzieje, ze to tylko glupie plotki... Brac pod uwage zdanie jednej osoby, a nie liczyc sie z prawie setkami zadowolonych klientow - to dla mnie poronione :/
Avi zgadzam sie z tobą w 100% Zadowolenie znacznej wiekszości powinno zwyciężyć !!:)
giełda odbedzie sie na 100%
Gielda bedzie a jesli ktos mialby sie przejmowac jednym zawzietym kolesiem z problemami to by juz dawno nie bylo czegos takiego...
JA juz sie nieumiem doczekać na następna gielde. Coraz wiecej ludzi zaczyna sie nia Intresować przezco staje sie coraz leprza.
A co do miejsca to ustawcie stoliki w korytazu i nikt nie zostanie pominiety.
Pozdrawiam Pa
no gielda przerodzila sie juz w kultowa impreze i po prostu musi sie odbyc :) a zaintersowanie jest coraz wieksze, wiem bo z kazda gielda jedzie ode mnie coraz wiecej aut :]
jakbys poczytal archiwum to bys zobaczyl ze takie pytania jak kiedy nastepna gielda byly z milion razy...
a moze i były ale konkretnej odpowiedzi nie było a jakbys śledził archiwum to bys wiedzial co spieprzył Dejot !! A narąbane to nie wiem kto ale ja nie mam !!
stfu noob's
Adamek od dziś jesteś moim bossem ;) ty jakbys uwaznie czytal to bys zobaczyl ile razy sie wypowiadalem na tych tematach o dejocie..... ale jak to trafnie zauważyłeś: "jakbys śledził archiwum to bys wiedzial co spieprzył Dejot " Przepraszam cie ze nie "śledziłem archiwum" :P
P.S. Nie śledziłem archiwum bo nie wiem czy śledzić archiwum sie da :| (Byłem na bierząco z tematem wiec do archiwum patrzc juz nie musze i zadko sie zdaza ze zagladam w archiwum) ;)
POZDRO!!!
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=3514&t=3323
dałem tego posta bo zwątpiłem po tej wypowiedzi !! a z tym tematem tez byłem na bieżąco :]
stary co to za linka dajesz.... nie masz pojęcia o co chodzi... wiesz ile było szuku zaraz po giełdzie. Ale najwyraźniej ty jestes na birząco tylko z tym jednym postem w którym tylko przez przypadek wspomnieli o dejocie. LoL stary nie chce mi sie dla ciebie w archiwum grzebac i pokazywac ci te tematy.... NARAX
P.S lepiej juz nic nie pisz bo nie masz pojecia o czym mowisz....
TEMATY czytałem na bieżąco !! Dejot to c.... która za brak zbytu zwaliła na organizatora, że niby w innej sali sprzedawał ...
PS. Koniec tematu !! czekam tylko aż ktoś napisze kiedy odbędzie się gielda :)
jak ktos bedzie wiedzial kiedy giełda to napisze!! tak trudno pojąć?? a cwaniak z ciebie... wypowiadasz sie tak o dejocie bo siedzisz sobie gdzies anonimowy za klawiaturką i udajesz pakera....
GIEŁDA BĘDZIE NAPEWNO.
oby
a kiedy będzie??????
.