-
Giełda w Świętochlowicach
witam
kiedy planowana jest następna giełda w Świętochłowicach o ile po ostatnim incydencie takowa się odbędzie...
PS Mam nadzieje że Dejot nie spieprzył wszystkiego :]
-
Re: Giełda w Świętochlowicach
-
wlasnie co sie dzialo ?? :>
-
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=2989&t=2989
troche czytania ale.... warto sie wtajemniczyc. Jak komus sie chce to pare postów wyżej jest ciag dalszy...
-
Mysle, ze Witek Plucik nie zniecheci sie tak szybko. Coz to jest jedna osoba??? Jakbysmy sie tak jednym osobnikiem w zyciu przejmowali, to by chyba swiat juz nie istnial od 10 tys. lat.....
-
-
No to co? Jezeli p. Plucik przez jednego Dejota nie zorganizuje gieldy to znaczy, ze albo jest tak slaby psychicznie, albo jeszcze nie wiem co (Witku, nie obraz sie, to tylko przyklad). Jak ja bym sie miala przejmowac jednym chamem z gg, to juz bym dawno wyladowala z ostra depresja na psychiatryku zamknietym. Mam nadzieje, ze to tylko glupie plotki... Brac pod uwage zdanie jednej osoby, a nie liczyc sie z prawie setkami zadowolonych klientow - to dla mnie poronione :/
-
Avi zgadzam sie z tobą w 100% Zadowolenie znacznej wiekszości powinno zwyciężyć !!
-
giełda odbedzie sie na 100%
-
Gielda bedzie a jesli ktos mialby sie przejmowac jednym zawzietym kolesiem z problemami to by juz dawno nie bylo czegos takiego...
Uprawnienia umieszczania postów