mój pajączek już chyba od 3 tygodni przesiaduje w jednym miejscu no raz na jakiś czas sie ruszy i narobił pełno pajęczyny co to ma znaczyć??
Wersja do druku
mój pajączek już chyba od 3 tygodni przesiaduje w jednym miejscu no raz na jakiś czas sie ruszy i narobił pełno pajęczyny co to ma znaczyć??
Będzie przechodził wylinke...
tak?? no to zarąbiście to będzie jego 8 ale za ile dni przejdzie tą wylinke to znaczy ile jeszcze mam czekać??
Nie wiem - zapytaj pajaka. I cierpliwości!!
To na pewno wylinka.Mój angustum przygotowywał się do siódmej trzy i pół tygodnia.
Czemu bierzesz sie za hodowle nie mapaj pojecia o podstawowych nawykach i procesach? Poczytaj sobie! Chociazby na tym portalu-bedziesz mial podstawowa i niezbedna wiedze ktora z pewnoscia ulatwi Ci hodowle i oszczedzi wielu niepotrzebnych "stersow"
Majdanie, czemu zabrales sie jakies pare miesiecy temu "za hodowle nie mapaj pojecia o podstawowych nawykach i procesach?" buhahahaha jestes moim guru od dzisiaj hahahahahaahha rozwalasz mnie czlowieku
własnie kazdy jak widzi nienormalne zachowanie swego zwierzaka ma prawo się denerwować i zapytać o rade kogoś madrzejszego, chyba od tego jest forum...moje pajączki jak tylko stworzą pajeczyne to niemalże od razu przechodza wylinkę bez kilkudniowego czekania, ale pewnie co gatunek to inne nawyki
zauwazylem ze co 2 post na tym forum to wylinka;/
wylinka bedzie za 2 godziny i 8 minut..
persea masz racje, jesli widzi "nienormalne zachowanie swego zwierzaka ma prawo się denerwować i zapytać o rade kogoś madrzejszego", tylko ze nie ma nic nienormalnego w przygotowaniu sie do wylinki
Niektórzy nie lubią czekać.Zbytnio ich to stresuje i zaczynają mysleć że coś nie tak ...