-
chory czy co??
mój pajączek już chyba od 3 tygodni przesiaduje w jednym miejscu no raz na jakiś czas sie ruszy i narobił pełno pajęczyny co to ma znaczyć??
-
Re: chory czy co??
Będzie przechodził wylinke...
-
tak?? no to zarąbiście to będzie jego 8 ale za ile dni przejdzie tą wylinke to znaczy ile jeszcze mam czekać??
-
Nie wiem - zapytaj pajaka. I cierpliwości!!
-
To na pewno wylinka.Mój angustum przygotowywał się do siódmej trzy i pół tygodnia.
-
Czemu bierzesz sie za hodowle nie mapaj pojecia o podstawowych nawykach i procesach? Poczytaj sobie! Chociazby na tym portalu-bedziesz mial podstawowa i niezbedna wiedze ktora z pewnoscia ulatwi Ci hodowle i oszczedzi wielu niepotrzebnych "stersow"
-
Majdanie, czemu zabrales sie jakies pare miesiecy temu "za hodowle nie mapaj pojecia o podstawowych nawykach i procesach?" buhahahaha jestes moim guru od dzisiaj hahahahahaahha rozwalasz mnie czlowieku
-
własnie kazdy jak widzi nienormalne zachowanie swego zwierzaka ma prawo się denerwować i zapytać o rade kogoś madrzejszego, chyba od tego jest forum...moje pajączki jak tylko stworzą pajeczyne to niemalże od razu przechodza wylinkę bez kilkudniowego czekania, ale pewnie co gatunek to inne nawyki
-
zauwazylem ze co 2 post na tym forum to wylinka;/
-
wylinka bedzie za 2 godziny i 8 minut..
Uprawnienia umieszczania postów