Teraz (16:15 ) leci na tvp 2 program o pająkach. Zachecam do aglądania :]]
Sorry ze tak pozno
Pozdrawiam
Wersja do druku
Teraz (16:15 ) leci na tvp 2 program o pająkach. Zachecam do aglądania :]]
Sorry ze tak pozno
Pozdrawiam
Fajny program ale wiecej mówi niz pokazuje mugłby szybciej ich szukac :]
Fajny byl grzechotnik :] dziwny ten ptasznik podobny do versicolor
Smieszny byl moment jak chwile przed znalezieniem chromki lektor mowil, ze ten ptasznik nie byl jeszcze nigdy sfilmowany ani nawet sfotografowany :]
i tak samo z vagansen :P szkoda że moja rozdinka tego nie oglądała mógłbym wtedy zabłysnąć swoją wiedzą. Jak tylko powiedzieli żę duży niebieski metaliczny to odrazy avi metka, h. lividum samiczka, a tu dół chromka :)
powtórze swojego posta z działu ptaszniki ale mi i tak najbardziej sie podobały wstawki z tego starego filmu o ptaszniku godzilli :PPP
hehe noo taki wielki kędzior łąził po miescie ;p
Chciałbym miec tyle gatunków co Rick West :o heh
Mi sie wogole nie podobał ten program, dlaczego? Bo nic sie z niego nie\ dowiedziałem, i nie dowiedziałbym sie gdyby nie to ze interesuje sie terrarystyką. Facetowi chodziła chromka na ręce i mowil że jest bardzo niebezpieczna heh, nie moge takich programow no nie moge. A i jeszcze jedno, jakim cudem gosciol okreslil plec ptasznika jak ptasznik siedzial w norce?? Byl tam taki fragment. A fajne tez bylo haslo dotyczace chromki " To jest samica i do tego olbrzymia". Wedlug mnie to byla normalnego wzrostu chromka, ale nie wiem czy samica, gdyz nie da sie chyba tak okreslic plci, no chyba ze ten facet odczuwa pajecze feremony :D...
Leviatan, jak uzywasz moich zdjec w profilu, to moglbys chociaz zapytac, czy mozesz wykorzystac :/.
Napisałem Ci @ Awikulario, już usuwnołem zdjęcie.