-
Pająk - moja miłość
Teraz (16:15 ) leci na tvp 2 program o pająkach. Zachecam do aglądania :]]
Sorry ze tak pozno
Pozdrawiam
-
Re: Pająk - moja miłość
Fajny program ale wiecej mówi niz pokazuje mugłby szybciej ich szukac :]
-
Fajny byl grzechotnik :] dziwny ten ptasznik podobny do versicolor
-
Smieszny byl moment jak chwile przed znalezieniem chromki lektor mowil, ze ten ptasznik nie byl jeszcze nigdy sfilmowany ani nawet sfotografowany :]
-
i tak samo z vagansen :P szkoda że moja rozdinka tego nie oglądała mógłbym wtedy zabłysnąć swoją wiedzą. Jak tylko powiedzieli żę duży niebieski metaliczny to odrazy avi metka, h. lividum samiczka, a tu dół chromka
-
powtórze swojego posta z działu ptaszniki ale mi i tak najbardziej sie podobały wstawki z tego starego filmu o ptaszniku godzilli :PPP
-
hehe noo taki wielki kędzior łąził po miescie ;p
Chciałbym miec tyle gatunków co Rick West heh
-
Mi sie wogole nie podobał ten program, dlaczego? Bo nic sie z niego nie\ dowiedziałem, i nie dowiedziałbym sie gdyby nie to ze interesuje sie terrarystyką. Facetowi chodziła chromka na ręce i mowil że jest bardzo niebezpieczna heh, nie moge takich programow no nie moge. A i jeszcze jedno, jakim cudem gosciol okreslil plec ptasznika jak ptasznik siedzial w norce?? Byl tam taki fragment. A fajne tez bylo haslo dotyczace chromki " To jest samica i do tego olbrzymia". Wedlug mnie to byla normalnego wzrostu chromka, ale nie wiem czy samica, gdyz nie da sie chyba tak okreslic plci, no chyba ze ten facet odczuwa pajecze feremony ...
-
Leviatan, jak uzywasz moich zdjec w profilu, to moglbys chociaz zapytac, czy mozesz wykorzystac :/.
-
Napisałem Ci @ Awikulario, już usuwnołem zdjęcie.
Uprawnienia umieszczania postów