mam pełno bieluniów :D
Wersja do druku
mam pełno bieluniów :D
Baku!!! Weź trochę na wstrzymanie. Nie powiedziałem że to feta, tylko że ma "działanie lekko podobne do fety". Tak przynajmniej pisalisnie w temacie "HERBATA". Ja pewnie dziś spróbuje :) A co do tych roślinek to na razie nie miałem czasu czytać Twoich postów BakuBak.. :)
fajna sprawa jek jesteś MĄDRY !!!! inaczej moze cie zabić
to nie jest dociebie .. przeczytaj uwaznie ...
jak ktoś pisze ze działa jak speed ,,, to dzięki wielkie
za głupka sie nie uwazam , jednak nie będe próbował tego bielunia
Tylko expres.
Dziś w nocy spróbowałem effy.
Najpierw wypiłem 2 kawy (każda po 2 łyżeczki sypanej)
Wziąłen 2 aspiryny
Wypiłem 1 buteleczke Tussipectu
Jak po godzinie nic się nie działo wypiłem jeszcze 1/2 kolejnej butelki
Po jakiejś godzinie przyszła "faza". Ale to było jakieś gówno a nie faza! Lepsze fazy miałem jak zaczynałem z tabaką! Po kolejnej godzinie dopiłem tą drugą buteleczkę do końca. Serce waliło mocno, i strasznie chciało mi się pić. Trochę się odwodniłem. Często biegałem do klopa się odlać. Miałem sucho w ustach, a woda mało pomagała. A teraz ok 5 rano miałem taką zgage że myślałem że się zaboje jak nie znajde Rennie. Całe szczęście matka miała w torebce. Ja jakoś nie mam teraz miłych wspomnień po 1 razie z efedryną i raczej nie będe tego powtarzał!
skoro tyle wiesz o amfetaminie to chy ba wiesz ze robi ja sie na bazie efedryny
niemoge nigdzie znaleźć...
jakie są skutki jednorazowego znacznmego przekroczenia dopuszczalnej dawki efedryny(pisdaleście zdaisie, że to 100mg na dzień)??
jakie są skutki długotrwałego stosowania efedryny w dawkach przekraczających normalne zastosowanie lecznicze, ale mniejszych niż 100 mg/dobę
nie wiem ale wiem jak sie robi :P:P