Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: Kawa, Czaj & Effa...

TylerPL
    Guest

Kawa, Czaj & Effa...

Lubiecie kawe? Ja bardzo! Jak ją przyżądzacie? Ja dziś sobie w eksprecie zaparzyłem troche kawy... Z 9 kopiastych łyżeczek sypanej kawy wyszło 5 kubków... Do tego dużżżżoooo cukru i można chodzić jak Bevis w tej kreskówce Bevis & Buthead... Tik, tik, tik, trrr...... (wiecie o czym mówie?) A jeszcze wracając do wcześniejszych tematów - przedwczoraj zrobiłem sobie CZAJ i jedynym efektem tego było to, że chciało mi sie rzygac.. (chyba nie o takiej fazie pisaliście). A co do efedryny to ktoś mi powie w końcu z czym i jak to sie bierze??!!!

IM COFFEE WARRIOR!!!!! :P

Pozdro!!!

Re: Kawa, Czaj & Effa...

Lejemy wode do czajnika, podgrzewamy. Sypiemy do dwoch lyzeczek kawy (Lavazza, Jacobs Kronung, a jak nie ma, to moga byc popluczyny w rodzaju Tschibo), zalewamy wrzatkiem, sypiemy dwie do trzech lyzeczek cukru, mieszamy, czekamy az sie zaparzy, pijemy. Podczas picia stosowne jest palenie papierosa, bardzo rajcuje.

Efedryna jest skladnikiem wielu srodkow, w tym i tych niedozwolonych (amfetaminy, dajmy na to). W aptece dostepna w tabletkach lub syropie na kaszel "Tussipect". Czasem farmaceuci jednak nie chca tego sprzedawac mlodziezy, choc jest bez recepty. I uwaga na watrobe.

Poza tym, dziwny topic.

ironkapela
    Guest

Ty MSK a po tym Tussipect to jest faza?? A ja jest to ile musze go wypic??

baryla
    Guest

ja kupilem tussipect w tabsach zjadlem 15 i mialem fajnie
    ale jak ktos lubi spac to mu nie radze :-) i najlepiej popic czyms z kofeina

Znałem kogoś kto żłopał Tussipect nałogowo. Była po tym faza a raczej schizy. Pare razy w aptece po poproszeniu dwóch Tussipectów słyszał "narkomanów nie obsługujemy".

ironkapela
    Guest

A wiecie moze ile trzeba wypic tych tussipectow?? Podoba mi sie Tego jeszcze nie probowalem )

kofeina nie działa na mnie wcale. robiłem na sobie eksperymenty i 7 czy 9(juz niepamietam) mocnych kaw w ciągu niespełna 75min nie przyspieszylo mi nawet akcji serca nie mówiąc o ustapieniu senności. pamiętajcie jednak, że herbata zawiera więcej kofeiny niż kawa

nie przesadzaj z efedryną.
    tussipec jest tani, więc mozesz stopniowo próbować określić porcje jaka wywoła u Ciebie oczekiwany efekt. kazdy organizm cechuje się inną tolerancją na środki pobudzające, więc niema jakiejś uniwersalnej dawki.

ironkapela, napisz do mnie, to ci powiem to i owo prywatnie, coby po publicznym pisaniu nie zostac usuniety z forum za rozpowszechnianie tajemnej wiedzy o dostepnych i legalnych srodkach quasiodurzajacych

dałem ci chyba adres do efedryny nie ??

kawka lux ale jedna siekierka bez cukru i mleka - kawa wzody robi :[

baryla
    Guest

http://hyperreal.info/neuro_groove/
    To jest link do mojej ulubionek stronki. Uzywam jej aby poeksperymentowac z roznymi fajnymi srodkami jest tam taka rubryka jak APTEKA i tam jest tego w trzy... i jeszcze troche :-)

Uprawnienia umieszczania postów