Przepłacił chłopak troche jak za l2. Toz to nawet nei widac dobrze tego a co dopiero nakarmic. Według mnie słabego interesa ubiłes, bo ten pajak ani piekny, ani duzy, niema ciekawych sieci, ale za to GROZNY i to jest fajne no nie :)
Wersja do druku
Przepłacił chłopak troche jak za l2. Toz to nawet nei widac dobrze tego a co dopiero nakarmic. Według mnie słabego interesa ubiłes, bo ten pajak ani piekny, ani duzy, niema ciekawych sieci, ale za to GROZNY i to jest fajne no nie :)
Grozna to jest samica, a jak sie samiec trafi ? Lipa wtedy :/
Nigdy bym nie wydał 100zł na takiego pajaka, za 100zł mam kilka małych pająkow duuuzo ciekawszych.
Ale nie masz groznej , jadowitej , morderczej i demonicznej "CZARNEJ WDOWY"
BRYYYYYYY.
Az sie boje jak bedzie wiecej takich ludzi, pewnie jakby miał okazje to by Atraxa tez kupił. Po co wam grozne zwierzeta skoro łagodniejsze tez są ciekawe. :/
U TomkaG kiedys mozna bylo kupic L. corallinus za 40zl.
Co do jadu, to nie dramatyzujmy. Latrodektyzm pojawia sie u bardzo malego procenta ukaszonych. Najczesciej reakcja na jad przebiega bezobjawowo.
Z tego co pamiętam to objawy ukąszenie odczuwa "zaledwie" 20% osób ukąszonych
A co rozumiec trzeba przez "odczucie" ?
yyy no wiesz ciezkie komplikacje, utrata swiadomosci, smierc to takie "odczucie" ugryzienia :)
THX Atrax - dzięki tobie, dam za niego max 5 dyszek.
@Neo2: jak trafił by się atrax - pewnie bym kupił ;-) ładniejszy od czarnej ale koleś mówił, że ma tylko czarne i imperatory :-(