Re: KATOWICE - KOLEJNE SPOTKANKO ;-)
Witam widze ze grono sie powieksza, bedzie to mozna nazwac I Walnym Zgromadzeniem Legwaniarzy Slaska :-)))) w skrocie WZLS :-)))). Moze by trza jakas sale kongresowa wynajmowac bo knajpka moze nas nie pomiescic.
Pozdrawiam LK
I licze ze Meg sie tez pojawi, chcialbym wkoncu poznac naszego nowego moderatora i ta tepicielke lenistwa i braku doczytania Faq-a :-)))))
Loktok, to juz nie tylko legwaniarze, to także ptasznikarze, weżarze itp... ;-)
fajne słowo "wężarze" ;-)
czy ty te próbki kału potrzebujesz tylko od legów? czy inne gady też wchodzą w gre?
hmm Legwaniarzy.... nie tylko beda legwaniarze!!!
no właśnie nie tylko, np z darkiem sobie pogadam o lampartach, nie wiem czy sobie nie sprawie kolejnych jaszczur, Seba myślał o kamku, są szansę na fajen spotkanie ;-)
Wiadomość od Sebastiana (Seb)
seby nie ma w domu przyjedzie w czwartek, ale rozmawiałem na gg z jego żoną i zapewniła mnie że Seba takiej okazji nie przepuści ;-)
i ona pewnie też nie
czyli tak z 20-24 osoby się szykują ;-)
no wlasnie:) jeszcze troceh i trzeba bedzie sie postarac o jakis wiekszy lokal :)
pozdrawiam
Dariusz Woźniak
Re: Wiadomość od Sebastiana (Seb)
No to super ! Rysiek (legwaniarz) :-)))))))))))
natomiast Meg marudzi coś o odległosci i czasie, ale obiecała się postarać ;-), Rysiu spróbuj ty ja namówić ;-) co autorytet to autorytet ;-D
Melduje swoją obecność duszą i ciałem. Napiszcie tylko dokładnie o której godzinie i gdzie jest ta knajpa.
Korsakow skończ już z tym autorytetem ;~/ . Będzie Pan Brachaczek - to autorytet. Pozdrówko! Rysiek
Ps. Miło Nika, że się odezwałaś i będziesz .
eh fłaszywa skromnośc, częsta cecha autorytetów ;-)
pogadaj z Meg!
No wkońcu się odezwałaś! super! to stara ekipka w komplecie, a ile nowych twarzyczek
Ja też się za Wami stęskniłam i chętnie poznam nowe twarze, ale dalej nie wiem dokładnie gdzie się spotykamy i o której.
Ha, Ha a mapke mozna dostac :). Żartuje teraz napewno trafię, tylko ta 16 to troche wczas, ale bede napewno o ewentualnym spóźnieniu poinformuje organizatora.
Najwyżej przyjdziesz jak my już będziemy po paru...coca colach :-))) Co z Sebem ?
Rozmawiałem z żoną Seby, twierdzi Ona że Sebastian napewno nie przepuści takiej okazji, wg stanu mojej wiedzy na dziś dzień i opowieści żony Seby, będą oboje ;-)
Stolik zamówiony od 16, pytajcie w barze o rezerwowoany stolik, bo to będzie pewnie gdzieś z tyłu knajpy, ja chyba będe pierwszy, ci ci wiedzą jak wyglądam niech szukają mnie wzrokiem, ew. fotka jest w profilu ;-)
Przy okazji spotkania moge zalatwic troszke rzeczy z EXO-TERRA, mysle ze w przystepniejszych cenach niz w sklepach, zamowienia na mail przyjmuje do srody.
Pozdrawiam LK
Melduje się :-) No i'm back nareszcie w domciu (taka praca) oczywiście jak juz wczesniej napisano nie przepuszcze ....!! :-)))) okazji i z przyjemnością zaimprezuje w tak doborowym towarzystwie !!!!!
Meg11 bez wykrecania :-) Bo jak nie to .....ostatnio w Wawie częściej bywam niż w domciu ;-)
No to lanie po g...pupie :-))))))))))))) Fajnie, że będziesz , Seb ;-) Pozdrówko!
Też bardzo chętnie bym przyjechała. Niestety w niedzielę mam egzamin:(((
Następnego spotkania nie opuszczę napewno!!! Bardzo chętnie poznam Szanowne Grono Legwaniarzy :)))