Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 64

Wątek: KATOWICE - KOLEJNE SPOTKANKO ;-)

KATOWICE - KOLEJNE SPOTKANKO ;-)

Z pomysłu Loktoka i mojej inicjatywy, zapaszam na spotkanie 21 luty godz 17:00

miejsce spotkania? myśle o jakiejś knajpie w centrum katowic, może ktoś ma jakieś konkretne typy, podejmuje się zarezerwowoać stolik ;-), może "za kulisami" na ulicy teatralnej?

p.s. miejsce spotkanie - jestem otwarty na propozycje ;-)

Program spotkania - luźe rozmowy terrarystyczno, towarzyskie, wsród zgromadzonych nie zabraknie siły fachowej w postaci Loktoka, pozatym oczywiście stały skałd tych spotkań czyli - KORSAKOW, Rysiek, Marlbro, Fatman, Seb, Nika, Gadzinka, Loktok i myśle że ktoś nowy dojdzie (to do ciebie Papec7, zrewanżuj się za giełde), jednym słowem piękne kobiety, przystojni mężczyźni, piwko ;-) i terrarystyka

p.s. do prpgramu spotkania co powiecie gdybyśmy zaprosili pana Marka Brachaczka?

zapraszamy wszystkich chętnych , prosze się wpisywać, stałe gwardia nie ma wyjścia, usprawidliwiamy nieobecności w baaaaardzo wyjątkowych sytuacjach, przypominamy że żółte kartki za nieobecności mają Seb, Marlbro i Nika ;-)

ci którzy już byli na naszych spotkanakch wiedzą że warto

Re: KATOWICE - KOLEJNE SPOTKANKO ;-)

Gdybym był starszy wpadł bym.......ale narazie mam tylko 12 lat i mogę iść z kolegami na oranżade w ostateczności na Karmi-oczywiście bezalkoholowe.....

Ja bym chetnie wpadl,tylko kwestia jest taka,ze moze jeszcze bede wtedy na wyjezdzie.Postaram sie byc zasile wasze zwarte szeregi swoja skromna obecnoscia.Co do knajpy to nie mam zadnych obiekcji. Dobry pomysl z tymi spotkaniami,popieram inicjatywe Korsakow-a .POZDRAWIAM

nie będziemy cie na siłe pić piwem zamówisz sobie coca-cole, Nika była na spotkaniu w Gliwicach z synem i nic mu się nie stało ;-)

tylkop pamiętaj to działa jak sekta, potem musisz byna każdym spotkaniu ;-D

żart oczywiście

Zdaje sobie sprawe Jak mi sie uda to chetnie przyjde sie z Wami spotkac.Mam tylko jeszcze pytanko czy to jest takie spotkanie nocno-ranne czy poludniowo-wieczorne??

różnie bywa jeśli kotś jest z daleka oferuje nocleg ;-), zazwyczaj kończyły się przed północą ;-)

kurde akurat bede na bozie(( gdyby nie to bym wpadł

musisz przełożyć obóz, tak bywa w życiu ;-)

Dodi
    Guest

Jeśli pojawi się taki weteran jak Marek to ja też się pisze na małe piwko .
    Pozdrawiam
    Witold Plucik

Uprawnienia umieszczania postów