-
KATOWICE - KOLEJNE SPOTKANKO ;-)
Z pomysłu Loktoka i mojej inicjatywy, zapaszam na spotkanie 21 luty godz 17:00
miejsce spotkania? myśle o jakiejś knajpie w centrum katowic, może ktoś ma jakieś konkretne typy, podejmuje się zarezerwowoać stolik ;-), może "za kulisami" na ulicy teatralnej?
p.s. miejsce spotkanie - jestem otwarty na propozycje ;-)
Program spotkania - luźe rozmowy terrarystyczno, towarzyskie, wsród zgromadzonych nie zabraknie siły fachowej w postaci Loktoka, pozatym oczywiście stały skałd tych spotkań czyli - KORSAKOW, Rysiek, Marlbro, Fatman, Seb, Nika, Gadzinka, Loktok i myśle że ktoś nowy dojdzie (to do ciebie Papec7, zrewanżuj się za giełde), jednym słowem piękne kobiety, przystojni mężczyźni, piwko ;-) i terrarystyka
p.s. do prpgramu spotkania co powiecie gdybyśmy zaprosili pana Marka Brachaczka?
zapraszamy wszystkich chętnych , prosze się wpisywać, stałe gwardia nie ma wyjścia, usprawidliwiamy nieobecności w baaaaardzo wyjątkowych sytuacjach, przypominamy że żółte kartki za nieobecności mają Seb, Marlbro i Nika ;-)
ci którzy już byli na naszych spotkanakch wiedzą że warto
-
Re: KATOWICE - KOLEJNE SPOTKANKO ;-)
Gdybym był starszy wpadł bym.......ale narazie mam tylko 12 lat i mogę iść z kolegami na oranżade w ostateczności na Karmi-oczywiście bezalkoholowe.....
-
-
nie będziemy cie na siłe pić piwem zamówisz sobie coca-cole, Nika była na spotkaniu w Gliwicach z synem i nic mu się nie stało ;-)
-
tylkop pamiętaj to działa jak sekta, potem musisz byna każdym spotkaniu ;-D
żart oczywiście
-
Zdaje sobie sprawe Jak mi sie uda to chetnie przyjde sie z Wami spotkac.Mam tylko jeszcze pytanko czy to jest takie spotkanie nocno-ranne czy poludniowo-wieczorne??
-
różnie bywa jeśli kotś jest z daleka oferuje nocleg ;-), zazwyczaj kończyły się przed północą ;-)
-
kurde akurat bede na bozie(( gdyby nie to bym wpadł
-
musisz przełożyć obóz, tak bywa w życiu ;-)
-
Jeśli pojawi się taki weteran jak Marek to ja też się pisze na małe piwko .
Pozdrawiam
Witold Plucik
Uprawnienia umieszczania postów