kurcze robi się ciekawie....
Wersja do druku
kurcze robi się ciekawie....
No skoro Korsakow juz tak zareklamowal moja obecnosc to tylko dla formalnosci dopisze ze ja tez bede, jak zwykle przy okazji prosilbym o kal waszych pupili do moich skromnych badan
Pozdrawiam LK
Ja może wpadne jeśli będe miał czas...
No my oczywiscie bedziemy na 100%.
ja bym sie na to pisal
co do knajpy nie mam pomyslu
Nowy termin spotkania to piątek 20.02, dzień wcześniej niż planowano. Wpisujcie się ludzie
Mnie w piatek 20-tego napewno nie bedzie, mi pasuje jedynie sobota albo niedziela
Pozdrawiam LK
Chętnie tam wpadne jak nie zapomne, moja zaawansowana skleroza jest okropna ;-). I w końcu nie wiem czy to jest 20 czy 21 i gdzie jest ta knajpa na rynku, może odezwie sie ktoś na gg :-).
Nie chcę robić zamieszania i ze względu na mnie nie zmieniajcie terminu ;-( W sobotę nie mogę być obecny. Nie wiem jak Marblo. Rozmawiałem o tym z Fatmanem, wie o co chodzi. Mogę być w piątek, ale loktok nie może. Mogę być w niedzielę i cały następny tydzień mam również do dyspozycji . Pozdrawiam! Rysiek
No to mysle ze moze ta niedziela bedzie lepsza i przeniesmy to na niedziele najwyzej nie bedzie mozna tak bardzo zaimprezowac tylko posiedzimy kulturalnie przy piwku :-))))
LK