a ja bym kupił obydwa :D
ale jezeli koniecznie chcesz tylko jednego to ja bym brał angustum.
Wersja do druku
a ja bym kupił obydwa :D
ale jezeli koniecznie chcesz tylko jednego to ja bym brał angustum.
Czyli jednak Angus (sorry za błąd) Nie wiem tylko, czy nie będzie ZBYT ruchliwy (aby przypadkiem mi kiedyś nie nawiał xD). Ubarwienie faktycznie ma ładniejsze. I tak na początek wezmę samca ;) Chcę się przekonać jak to jest ;) ALE nie chcę pająka, który działalby odstraszająco :P będę musiał do niego przekonać starszych :P Wygląda na to, ze pan PrzemekB jest mocno za Angusem ;)
Dzięki za odpowiedzi ;) i REpozdrawiam
moim pierwszym pajączkiem również był kędzior:)
Polecam kedziora :) Chyba najlagodniejszy pajak z jakim mialem do czynienia.I wcale nie jest taki brzydki,po prostu jest inny :))))
A ja ostatnio kupiłem Chromatopelmę i ją szczerze polecam. Minusem jest cena, ale plecie dużo pajęczyny, jest dość ruchliwa, dużo je i jest pięknie ubarwiona. Poza tym 65zł to nie jest chyba dużo licząc, że będzie żył 5 lat w najgorszym wypadku.
Kędzior ...
pozdro
Uwierz nie będzie zbyt ruchliwy, a co do straszenia to robisz to na własne zyczenie denerwujac g...to wszystko ;)
Kedzior chyba najlepszy, aczkolwiek ja bym polecal boehmei ;)
angustum lubi sie zakopywac i siedziec w norkach, jest aktywny bardziej nocą . moze byc tak ze nie bedziesz go przez dlugi czas widzial bo mu sie zachce siedziec pod ziemia, za to fajnie w nocy baraszkuje po terra:)