normalnie zal slow....co za debile! normalnie brak mi slow...
Wersja do druku
normalnie zal slow....co za debile! normalnie brak mi slow...
Wysłałem mu maila ale "grzecznego" bo taki, w którym bluzgam mógłby wpłynąąć na dobre imię terrarystyki i gość mógłby napisać artykuł jakimi jesteśmy złymi i niekulturalnymi ludźmi, o ile on by to przeczytał po zobaczeniu samego początku.
to co mi potzrbne to jakas porzadna podstawa prawna w/g ktorej moge sprzedac kilka sztuk ptasznikow w ramach sprzedazy hobbystycznej i nie jakiejs tam hodowli!
gezej u mnie jesli chodzi o kompa i mp3...
Tomi666 według tego artykułu to ty straszny bandyta jesteś. ;-)
Z kim my sie zadajemy ?? :ppp
Proponuje zrobic przekierowanie z adresu www.terrorystyka.com.pl na www.terrarystyka.com.pl ... ogolnie to zenada najgorsze jest to ze ludzi wierza w takie artykuly bo zobaczyli w tv czarna wdowe a dla nich to jedno i to samo ... boze widzisz ta ciemnote i nie oswiecasz ... siasc i plakac
większych bzdór jeszcze nie czytałem niż te artykuły
Też napisałam maila gościowi echm...grzecznego a jak to odbierze to się być może okaże...chociaż na usta cisnęły mi się zupełnie inne słowa...
Pozdrawiam!
Ale jaja.
To przykre, ze takie rzeczy maja miejsce, wspolczuje, ze Cie to dotknelo i musisz teraz wszystkim udawadniac, ze nie jestes wielbladem.
Na wszelki wypadek zarejestrowa lem te cholerne brachypelmy, ale ja nie sprzedaje, tylko trzymam.
Fajne te owady heheehe