-
bezszelestni zabójcy z internetu
oto pierwsza i trzecia strona jesdnej z lokalnych gazet wydawanych w moim miescie.
text oczywiscie dotyczy mojej osoby.
jestem w trakcie pisania sprostowania do tych bzdur!
wiecej na temat http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=1923&t=1923
-
Re: bezszelestni zabójcy z internetu
-
Ehh ale to są *tu... :/ "ukąszenie przez niektore odmiany tego OWADA powoduje natychmiastową smierc ofiary" no poprostu oczy bolą od czytania tego
*- tumany
Pozdrawiam
-
tomi666 wyślij mi na maila te skany, bo coś mi się nie ładują, a chciałbym to zobaczyć: shaybooz@o2.pl ... dzięki z góry...
-
Ale durnie: ukąszenie przez ptasznika może zagrażać życiu i zdrowiu człowieka. Totalne debile!
-
-
-
Pierdolą kociopały... "(...)Owady(...)" Aż mi się łezka ze śmiechu zakreciła... Walnięci i tyle. Jak tak to powinni zająć sie naprawde nie legalnymi przypadkami, a nie takimi "bzdurami". To są ciule. Tomi666 mów jak Ci pomóc. Jeżeli potrzebujesz jakiejś pomocy to mów. Pozdro i trzymaj się. Jesteśmy z Tobą pajęczynową duszą!!!!
-
KUR... pier.. pismaki najpierw by mogli poczytac na temat pająków a poten pieprzyc głupoty zgodne z prawdą pużnie,ludzie myślą ze to kur.. zabujcze bestie które zabijają ludz.Zbluzgał ktos tego kolesia co napisał ten artykuł?? może tżeba go do edukować? i niech naisze zprostowanie ku... jeden . A poza tym mogli by sie zając czyms ciekawszym a nie uczciwymi hodowcami pająków
-
nooooo z deczka brednie napisali
Uprawnienia umieszczania postów