dlatego mówie żebyś te troche powiększył wystarczy ze zmieniszysz wysokość i powiększysz troche dwa pozostałe wymiary ;-)
Wersja do druku
dlatego mówie żebyś te troche powiększył wystarczy ze zmieniszysz wysokość i powiększysz troche dwa pozostałe wymiary ;-)
jak to zrobić u szklaża czy własnoręcznie???
a jeżeli własnoręcznie to jak???
Aha czyli ty masz jush te terrarium :] no to bedzie kiepsko :] moze se jakies jaszczurki w nim zachoduj bo ja niewidze chyba węza dla początkujących który by tam miał dobrze :]
no myslałem o kameleonie jamenskim ale one podobno bardzo duzo jedzą i są troche trudne w hodowli
Goblin ma racje, usuwanie ściany terra, aby dodać dłuższą będzie bez sensu. Lepiej już zrobić nowe terra, np posklejać z szyb, bo szyby są wszędzie, nawet nie musisz ich kupować, wystarczy, że się troche rozejrzysz.
xav
dzieki za rady :)
paw- bierz tego ponczosznika........dla niego naprawde bedzie dobre takie terra.....
wszystkie ponczoszniki lubia sie wspinac po roslinach.....
moje wiecznie siedza przy "suficie".............naprawde polecam
wstawisz tylko jakis basen.....mozna wykorzystac jakis plastikowy pojemnik na przechowywanie zywnosci....taki nie wysoki a dosc spory.............i bedzie mial "rajskie" warunki
Witam
zbozowka. latwa w hodowli, latwiejsza od ponczosznika, lubi sie wspinac, ladnie ubarwiona i polecana poczatkujacym.
pozdrawiam
Chcialbym wtracic, iz gatunku nie dobieramy pod terrarium tylko na odwrut .....