-
Czy takie terra wystarczy???
Mam terrarium o wymiarach dł.60/szer.50/wys.70 chciałbym w nim chodować węża ale takiego dla którego by już wystarczył do końca życia.Prosze, polećcie jakiegoś węża.
-
Re: Czy takie terra wystarczy???
ze znanych i lubianych to tylko pończosznik
-
Naaaa biede to i Corallus hortulanus mógłby tam pomieszkac :]
-
a samiec boa dusiciela węża chińskigo??? bchciałbym takie gada którego można raz poraz wyjąć a czytałem że boa lesne są raczej spokojne i nie lubią wyjmowania
-
Zdecydowanie nieeee :] samiec boa wymaga minimum 100 x 80 x 100 a co do chińskiego tesh raczej większe i to o duzo terra one tesh spore rosną (góra 2,5 metra chyba ??)
-
a leśne można wogóle wyjmować. Czy lepiej nie, dla węża.
-
Hyh no zalezy od osobnika ale chyba ogulnie niesą zbyt przyjazne :] a wogule to byłby twój pierwszy wąż ?
-
tak teraz mam samca i samice gekonów lamparcich (5 dni temu sprzedałem pierwszego małego ktory mi się wyklul) i 2 ptaszniki
-
NoOO to jak zaczynasz przygode z węzami to moze weź sie za tego pończosznika :]albo moze zrobisz troche większe terra i se sprawisz lancetogłowa jakiegoś :] np. mlecznego one są atrakcyjne a małę :]
-
ale przecież to jest terra o układzie pinowym długość 60/ szerokość 50/ wys. 70 a pończoszniki to węże naziemne tak jak i lancetogłowy
Uprawnienia umieszczania postów