BO?
Wersja do druku
BO?
Dejot - skończ juz ten temat...to się robi nudne i nie masz racji.
RAMMSTEIN1, przecież my też jesteśmy w wielkiej szajce terrarystów! Ja pływam co dziennie wolnocłowym statkiem, żeby pająków dla sprzedawców bez cła nakupować...
<lol2> Buahahahahahahahahahahahhaha
Ja juz danwo skonczylem ten temat , sami zacyznacie go od nowa rzucajac we mnie obelgami a gnoic siebie nie pozwole ...
Administratorzy zamiast zamykac watki juz zkaonczone to zamykaja te ktore im sie nie podobaja .....
DO WSYZSTKICH -KONIEC TEMATU !!
Autor: Dejot (---.artvox.pl) Wyślij e-mail
Data: 17-06-04 14:00
Marysia z kosmosu wyskoczyl z 1 postem na koncie , chyba specjalnie zmieniles login po to zeby tu bluzgac :-) Palant bardziej pasuje do ciebie
no kurde dawno jak cholera twój ostatni post...
nie odzywaj sie już... ok? Nie pisz...
Cytat:
Ja juz danwo skonczylem ten temat
Wiec proponuje zamknac już wątek i nie dolewac oliwy do ognia...Cytat:
Administratorzy zamiast zamykac watki juz zkaonczone to zamykaja te ktore im sie nie podobaja
wiec nie gnój innych osob, skoro sam nie chcesz byc gnojony.Cytat:
gnoic siebie nie pozwole
Mirass - o w morde !
Pływasz statkami po pajaki ? osz Ty i zadnego mi nie przywieziesz...pogadam z szefem naszej mafii i Cie kurde skreslimy z listy członków :[[[ o ! ...AK47 dokonujemy skreslen. Dziękuje za współprace =)))) :P:P:P
Sam sie nie odzywaj , bo zabawny nie jesteś :)
ram - jakbys przeczytal caly watek to bys zobaczyl ze jeszcze nie zgnoilem nikogo jako pierwsyz , ja tylko odpowiadam na szczneiackie ataki niektorych tutaj cwaniakow wielkich :)
A watek przydaloby sie zamknac tlyko nie ma kto tego zrobic
Dzidzia nie ma co odpyskować? A może chcesz grzechotke? Teksty Ci się skończyły? Buhahahahaha....
Cytat:
jeszcze nie zgnoilem nikogo jako pierwsyz
Nie będę tego komentować...Cytat:
ja tylko odpowiadam na szczneiackie ataki niektorych tutaj cwaniakow wielkich
Ale nieźle mnie rozbawiłeś.
Adminie, wszechpotężny - objaw nam swą moc :P:P:PCytat:
A watek przydaloby sie zamknac tlyko nie ma kto tego zrobic