Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 108

Wątek: c.d. "ŚWIĘTOCHŁOWICE - cała prawda "

Dejot
    Guest

c.d. "ŚWIĘTOCHŁOWICE - cała prawda "

okolo 20 postow zostalo usunietych z mojego tematu pare linijek nizej i watek zostal zamkniety przez administratora , ktory jak widac ma jakis uklad z niektorymi sprzedawcami tutaj . Jak ktos chce poznac reszte opinii to niech psize na gg , bo tutaj moje posty są usuwane -bo widac komuś szkodze ...
    Pozdrawiam

Re: c.d. "ŚWIĘTOCHŁOWICE - cała prawda "

ty weź już skończ te swoje pretensje, bedziesz tak zakąłdał te posty do końa życia??

mysle ze przydala by sie jakas wypowiedz organizatora i sprawa byla by zalatwiona

Dejot daj sobie spokoj z tymi teoriami spiskowymi a'la "X files" :>:>
    Piszesz bezsensowne posty, dlatego sa kasowane :]]]

MataManX
    Guest

Jak dla mnie powinien ktoś z organizatorów wyjaśnić to z dejotem bezpośrednio bez robienia smrodu na forum. Jak rzeczywiście rezerwował miejsce itd to według mnie organizatorzy powinni mu dać dobre miejsce na następnej giełdzie i będziecie wtedy kwita

ah Dejot skoncz pewnie zaraz uznasz ze to rzad stoi za tym ze swoim spiskiem...

Dejot
    Guest

to jest jeden watek , drugi jest taki ze rafnoe obrzucil mnie blotem a moje reposty usunieto , zrestza usunieto tez psoty innych ludkow , sorry ale wkurzylem sie ,...

Nie psialbym nic juz gdyby tamte psoty pozostaly , zostalo tutaj zszargane moje dobre imie i skutecznie uniemozliwia mi sie wyrazanie sowich opinii

to wszystko sprawka ufo ;]

Szymon_czarodziej
    Guest

...odrobine przesadzasz...
    Bedziesz tak ciagnal te flaki do nastepnej gieldy??
    Widac po II OGGiP wszyscy obecni sprzedawcy powiedzieli ze beda na nastepnej, co nie jest dla mnie dziwne. Jezeli Ty zglosiles sie nawet i po samej gieldzie z checia zarezerwowania stolika to nie bylo na miejscu Witka wywalic kogos z tamtej sali tylko dlatego, ze Ty bys tak chcial... zastanow sie troche. Widac w momencie, w ktorym sie zglosiles cala duza sala byla juz zarezerwowana, Witek przewidzial ze bedzie wiecej osob i nowo zglaszajacych sie umieszczal na malej salce. Takie jest prawo pierwszenstwa, a nie przywilej "mafii terrarystycznej"!!!

Jedyny poprawny wniosek dla organizatorów ==>nastepnym razem wieksza sala!!!

czemu czesi bykli na małe sali
    bo na duzej juz nie było miejsca
    a co staly bywacy nie musili sie obawiac o swoje stoliki na duzej sali
    dobrze było

Uprawnienia umieszczania postów