Głupio mi że warszFscy kibice okazali się kretynami....
Wersja do druku
Głupio mi że warszFscy kibice okazali się kretynami....
nic nowego wiedziałem to od samego początku jak to wszystko sie zaczeło ze to sie tak skonczy bo z debilami taqk juz jest i niestety sie tego nie zmieni
o co chodzi? :| jak już coś piszecie to dokładnie żeby było wiadomo o co chodzi !
Heh... Dziś nawet na hostoii o tym rozmawialiśmy z profesorem... :) A chodzi o burdę po meczu czy w trakcie... Smierć papierża pojednała ludzi tylko w słowach, a wczynach jak widać nie za bardzo... :(
Nie dedykuj papieżowi czynów niespełnionych, ręki nie podanej, bramek nie strzelonych"
tak powiedział jeden z kibiców
mówi z sensem i ja też tak sądze że podejmowanie sie zadań których wiadomo że się nie spełni jest bezsensowne
A Cracovii okazali się kim??
KoReXoN jeżeli myślałeś że będzie "wieczne pojednanie" to gratuluje naiwności.. Poprostu wszystko wróciło "do normy", a to co działo się przez ostatni tydzień to i tak, moim zdaniem, ogromny sukces!!
bu ah ha.
wiadomą było że "pojednanie" potrwa tylko do dnia zakończenia żałoby.
zresztą po co gadac o takich tematach jak i tak takie rzeczy bedą siędziac i tak. co miał do tego papierz, pojednanie miało byc wlasnie takie "chwilowe"
wiadomo ze kibice sRacovii maja maloglowie od 5 pokolen wstecz.Oczywiscie nie wszyscy,ale wiekszosc!
Nie jestem za Cracovią, ale dla Twojej informacji (tak apropo "małogłowia") to Twoje "dużogłowe" HauHauy zabrały się za cięcie już w tamtym tygodniu.. Więc najlepiej naprawianie świata zacząć od siebie. :))
Ja nawet nie zakładałem, że pojednanie będzie wieczne. Wiado było, że zaraz będą burdy. Ale nie myślałem, że zaraz po pogrzebie taka akcja:/ Żałosne...