Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Legia/Krakovia-idioci

Legia/Krakovia-idioci

Głupio mi że warszFscy kibice okazali się kretynami....

cyclosternum
    Guest

Re: Legia/Krakovia-idioci

nic nowego wiedziałem to od samego początku jak to wszystko sie zaczeło ze to sie tak skonczy bo z debilami taqk juz jest i niestety sie tego nie zmieni

o co chodzi? :| jak już coś piszecie to dokładnie żeby było wiadomo o co chodzi !

TylerPL
    Guest

Heh... Dziś nawet na hostoii o tym rozmawialiśmy z profesorem... A chodzi o burdę po meczu czy w trakcie... Smierć papierża pojednała ludzi tylko w słowach, a wczynach jak widać nie za bardzo...

Nie dedykuj papieżowi czynów niespełnionych, ręki nie podanej, bramek nie strzelonych"
    tak powiedział jeden z kibiców
    mówi z sensem i ja też tak sądze że podejmowanie sie zadań których wiadomo że się nie spełni jest bezsensowne

ponczos
    Guest

A Cracovii okazali się kim??

KoReXoN jeżeli myślałeś że będzie "wieczne pojednanie" to gratuluje naiwności.. Poprostu wszystko wróciło "do normy", a to co działo się przez ostatni tydzień to i tak, moim zdaniem, ogromny sukces!!

chrzanu
    Guest

bu ah ha.
    wiadomą było że "pojednanie" potrwa tylko do dnia zakończenia żałoby.
    zresztą po co gadac o takich tematach jak i tak takie rzeczy bedą siędziac i tak. co miał do tego papierz, pojednanie miało byc wlasnie takie "chwilowe"

wiadomo ze kibice sRacovii maja maloglowie od 5 pokolen wstecz.Oczywiscie nie wszyscy,ale wiekszosc!

ponczos
    Guest

Nie jestem za Cracovią, ale dla Twojej informacji (tak apropo "małogłowia") to Twoje "dużogłowe" HauHauy zabrały się za cięcie już w tamtym tygodniu.. Więc najlepiej naprawianie świata zacząć od siebie. )

Ja nawet nie zakładałem, że pojednanie będzie wieczne. Wiado było, że zaraz będą burdy. Ale nie myślałem, że zaraz po pogrzebie taka akcja:/ Żałosne...

Uprawnienia umieszczania postów