-
Legia/Krakovia-idioci
Głupio mi że warszFscy kibice okazali się kretynami....
-
Re: Legia/Krakovia-idioci
nic nowego wiedziałem to od samego początku jak to wszystko sie zaczeło ze to sie tak skonczy bo z debilami taqk juz jest i niestety sie tego nie zmieni
-
o co chodzi? :| jak już coś piszecie to dokładnie żeby było wiadomo o co chodzi !
-
Heh... Dziś nawet na hostoii o tym rozmawialiśmy z profesorem... A chodzi o burdę po meczu czy w trakcie... Smierć papierża pojednała ludzi tylko w słowach, a wczynach jak widać nie za bardzo...
-
Nie dedykuj papieżowi czynów niespełnionych, ręki nie podanej, bramek nie strzelonych"
tak powiedział jeden z kibiców
mówi z sensem i ja też tak sądze że podejmowanie sie zadań których wiadomo że się nie spełni jest bezsensowne
-
A Cracovii okazali się kim??
KoReXoN jeżeli myślałeś że będzie "wieczne pojednanie" to gratuluje naiwności.. Poprostu wszystko wróciło "do normy", a to co działo się przez ostatni tydzień to i tak, moim zdaniem, ogromny sukces!!
-
bu ah ha.
wiadomą było że "pojednanie" potrwa tylko do dnia zakończenia żałoby.
zresztą po co gadac o takich tematach jak i tak takie rzeczy bedą siędziac i tak. co miał do tego papierz, pojednanie miało byc wlasnie takie "chwilowe"
-
wiadomo ze kibice sRacovii maja maloglowie od 5 pokolen wstecz.Oczywiscie nie wszyscy,ale wiekszosc!
-
Nie jestem za Cracovią, ale dla Twojej informacji (tak apropo "małogłowia") to Twoje "dużogłowe" HauHauy zabrały się za cięcie już w tamtym tygodniu.. Więc najlepiej naprawianie świata zacząć od siebie. )
-
Ja nawet nie zakładałem, że pojednanie będzie wieczne. Wiado było, że zaraz będą burdy. Ale nie myślałem, że zaraz po pogrzebie taka akcja:/ Żałosne...
Uprawnienia umieszczania postów