Pudelko po moczu jest dosc male i chcialem sie zapytac co tam wlozyc zeby napoic ptasznika?? kapsel nie moze byc bo jest przy duzy i moze sie pajak po kaleczyc naparstek za gleboki wiec???
Wersja do druku
Pudelko po moczu jest dosc male i chcialem sie zapytac co tam wlozyc zeby napoic ptasznika?? kapsel nie moze byc bo jest przy duzy i moze sie pajak po kaleczyc naparstek za gleboki wiec???
Zwilzenie pudelka wystarcza, nie trzeba zadnego poidla
jak podasz mu pokar to sie napije rownierz...
Ok a jezeli juz mam problem nawilzania za soba to w jaki sposob go ogrzac do 27 stopni w dzien?? w tak maly pojemniku?? bo jak wsadze do tego pojemniczka na mocz termometr to co z tego ze zobacze temperaturke jak nie zobacze juz pajaczka ;)
utrzymuj temp. jaka jest wymagana dla danego gatunku. Od czasu mozesz zobaczyc ile jest w pojemniku stopni C.
hehe jakos ciezko bedzie mi utrzymac temp min 25C (bo dobrze jest gdy ma od 27-33 ale tego to wogole obecnie nie moge mu zapewnic ) w takim malutkim pojemniczku :) i dlatego pytam jak to zrobic.
to jak masz 27 to wystarczy mu tylko zeby nie przesadzic bo juz 33 to chyba troszke za wysoka zeby nie przesuszyc pajaczka
tak wiem ale jak utrzymywac taka temp.?? nagrzewac pojemnik zakmniety?? to nie dam rady sprawdzic jaka temp jest w srodku a znow jak otworze i bede nagrzewal to mi ucieknie :( dlatego pytam tylko jak to wykonac ? :P
a jaki to jest gatunek..???
to jest ptasznik kedzierzawy