Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Jak go napoic??

Jak go napoic??

Pudelko po moczu jest dosc male i chcialem sie zapytac co tam wlozyc zeby napoic ptasznika?? kapsel nie moze byc bo jest przy duzy i moze sie pajak po kaleczyc naparstek za gleboki wiec???

Re: Jak go napoic??

Zwilzenie pudelka wystarcza, nie trzeba zadnego poidla

Atrax_Rabbit
    Guest

jak podasz mu pokar to sie napije rownierz...

Ok a jezeli juz mam problem nawilzania za soba to w jaki sposob go ogrzac do 27 stopni w dzien?? w tak maly pojemniku?? bo jak wsadze do tego pojemniczka na mocz termometr to co z tego ze zobacze temperaturke jak nie zobacze juz pajaczka

Atrax_Rabbit
    Guest

utrzymuj temp. jaka jest wymagana dla danego gatunku. Od czasu mozesz zobaczyc ile jest w pojemniku stopni C.

hehe jakos ciezko bedzie mi utrzymac temp min 25C (bo dobrze jest gdy ma od 27-33 ale tego to wogole obecnie nie moge mu zapewnic ) w takim malutkim pojemniczku i dlatego pytam jak to zrobic.

Atrax_Rabbit
    Guest

to jak masz 27 to wystarczy mu tylko zeby nie przesadzic bo juz 33 to chyba troszke za wysoka zeby nie przesuszyc pajaczka

tak wiem ale jak utrzymywac taka temp.?? nagrzewac pojemnik zakmniety?? to nie dam rady sprawdzic jaka temp jest w srodku a znow jak otworze i bede nagrzewal to mi ucieknie dlatego pytam tylko jak to wykonac ? :P

Atrax_Rabbit
    Guest

a jaki to jest gatunek..???

to jest ptasznik kedzierzawy

Uprawnienia umieszczania postów