-
Jak go napoic??
Pudelko po moczu jest dosc male i chcialem sie zapytac co tam wlozyc zeby napoic ptasznika?? kapsel nie moze byc bo jest przy duzy i moze sie pajak po kaleczyc naparstek za gleboki wiec???
-
Re: Jak go napoic??
Zwilzenie pudelka wystarcza, nie trzeba zadnego poidla
-
jak podasz mu pokar to sie napije rownierz...
-
Ok a jezeli juz mam problem nawilzania za soba to w jaki sposob go ogrzac do 27 stopni w dzien?? w tak maly pojemniku?? bo jak wsadze do tego pojemniczka na mocz termometr to co z tego ze zobacze temperaturke jak nie zobacze juz pajaczka
-
utrzymuj temp. jaka jest wymagana dla danego gatunku. Od czasu mozesz zobaczyc ile jest w pojemniku stopni C.
-
hehe jakos ciezko bedzie mi utrzymac temp min 25C (bo dobrze jest gdy ma od 27-33 ale tego to wogole obecnie nie moge mu zapewnic ) w takim malutkim pojemniczku i dlatego pytam jak to zrobic.
-
to jak masz 27 to wystarczy mu tylko zeby nie przesadzic bo juz 33 to chyba troszke za wysoka zeby nie przesuszyc pajaczka
-
tak wiem ale jak utrzymywac taka temp.?? nagrzewac pojemnik zakmniety?? to nie dam rady sprawdzic jaka temp jest w srodku a znow jak otworze i bede nagrzewal to mi ucieknie dlatego pytam tylko jak to wykonac ? :P
-
a jaki to jest gatunek..???
-
to jest ptasznik kedzierzawy
Uprawnienia umieszczania postów