Re: Argus Zoo -Geant Gdansk
Potwierdzam wszystko - byłam w tym sklepie jedyne co zapamietalam dobrze to ten sprzedawca - opisywany przez Ciebie - w długich wlosach - Doradził mi UV i jak zrobic terra - POMÓGŁ nam bezinteresownie rowniez w innej sprawie Był bardzo miły i do tej pory utrzymujemy kontakt
Warunki zwierzeta miały okropne!! Ja zapamietalam kamka uszastego bez UV mial slaba i na szybie polozona:((((- w ciasnym terra i z jedna galazka!!!!Oprocz tego ok 8 legow w jednym terra Ogolnie dział terrarystyka był godny pozałowania
Pozdrawiam
Kameleon_ napisał już wszystko o tym sklepie.. samą prawde, też często bywałem w tym skepie (ale jeszcze niejest tragicznie, widywałem gorsze warunki) ceny tam mają wygórowane i niedouczonych sprzedawców(wyłączając tego pana w długich włosach :) ). Kiedyś pewna pani prubowała mi wcisnąć że barchypema albopilosum to pająk nadrzewny :)) hehe. Pająki mają sucho nawet bardzo i mają już czyste odwłoki zero włosków!! ehh... skep godny pożałowania !!! niewato tam zwieżaków kupować no chyba że ktoś ma dużo kasy i dobre serce to niech kupuje i niedaje trzymać w takich warunkach. To tyle z mojej strony.
Z pewnoscia nie ma tam dobrych warunkow dla niektorych zwierzakow ale tez i nie ma w tej chwili zadnej alternatywy w Gdansku dla tego sklepu...
mozecie rzucic ulice, godziny otwarcia czy telefon z kierunkowym?
heh.... tak sie składa ze ja też mieszkam w Gdańsku i już nie raz miałem styczność z tym sklepem.... kobieta mi doradzała dla smithiaka piasek dla legow i wogule... warunki straszne a jeszcze ten czerwonokolanowy co u nich jest i kosztuje chyba 500zł to samiec a kobieta mówi ze samica..... fajjjno...
Ja częst bywam w tym sklepie , warunki są pożałowania gpodne , tylko ten pan , któwy pracował kiedyś w osiedlowym sklepie zoo na morenia zna sie na rzeczy . Tylko od jakiegoś czasu nie mogę na niego trafić ;( Co jest , czyżby tam już nie pracował ?
........w takich dużych sklepach zoologicznych drażni mnie gromadzenie wielkiej ilości gatunków, podczas gdy czasami nie wiadmo jak hodować danego zwierzaka aby czuł się w miarę szczęśliwy.....