Witam
ostatnio nabyłem legwana lecz nie jestem do konca przekonany co do jego płci. nie bede tez sugerowal co podejrzewam;)
w załaczniku jest zdjęcie kloaki oraz porów.
dziekuje za wszelką pomoc
Wersja do druku
Witam
ostatnio nabyłem legwana lecz nie jestem do konca przekonany co do jego płci. nie bede tez sugerowal co podejrzewam;)
w załaczniku jest zdjęcie kloaki oraz porów.
dziekuje za wszelką pomoc
No bracie, robisz nam zagadki ;-). Z tej foty mało co widać, ale jeśli ma to być totek-lotek, to samiec. Rysiek
Hehe racja Rysiu totolotek :))) ja nie bede narazie strzelal, Pepre zapodaj zdjecie glowy z rozlozonym gardzielem a najlepiej kilka fotek calego legwana wtedy bedzie mozna cos pogdybac.
Czasami toto-lotek dlugo trwa. Ja swojego legusia mam rok i jeszcze nie jestem pewna czy to samiec czy samica mimo ze ogladal go weterynarz. Stawial na samca.
Ja tez tak bym typowal Dorotko :)
dzieki:) aby sie sprawdzilo:)
Piękne kolorki ma twój leguś. Moim zdaniem samiec :-). Pozdrówko! Rysiek
Dzieki:) Dbam o niego najlepiej jak potrafie , ma zielono w terrarium , moze to dlatego jest taki zieloniutki. Teraz buduje mu nowy domek w nim tez bedzie zielono:) boje sie przeprowadzki , tego ze dlugo bedzie sie przyzwyczajal :(
jak bedzioesz budowala nowe terra to daj juz tam legowi wlazic siedziec itp ja tak zrobilem i nie mialem wogole problemu z przeprowadzka leg sam sie przeprowadzil :)
Leo jest strasznie ciekawski , ciagle podglada co sie robi w nowym terrarium , stoi ono na przeciwko starego. Ale teraz nie moge pozwolic mu tam pochodzic , kleje na sciankach korek , capi od silikonu strasznie , musi sie wywietrzyc. Jeszcze pare dni a rozpocznie zwiedzanie:)