-
prosze o pomoc przy ustalaniu płci
Witam
ostatnio nabyłem legwana lecz nie jestem do konca przekonany co do jego płci. nie bede tez sugerowal co podejrzewam
w załaczniku jest zdjęcie kloaki oraz porów.
dziekuje za wszelką pomoc
-
Re: prosze o pomoc przy ustalaniu płci
No bracie, robisz nam zagadki ;-). Z tej foty mało co widać, ale jeśli ma to być totek-lotek, to samiec. Rysiek
-
Hehe racja Rysiu totolotek )) ja nie bede narazie strzelal, Pepre zapodaj zdjecie glowy z rozlozonym gardzielem a najlepiej kilka fotek calego legwana wtedy bedzie mozna cos pogdybac.
-
Czasami toto-lotek dlugo trwa. Ja swojego legusia mam rok i jeszcze nie jestem pewna czy to samiec czy samica mimo ze ogladal go weterynarz. Stawial na samca.
-
Ja tez tak bym typowal Dorotko
-
dzieki aby sie sprawdzilo
-
Piękne kolorki ma twój leguś. Moim zdaniem samiec :-). Pozdrówko! Rysiek
-
-
jak bedzioesz budowala nowe terra to daj juz tam legowi wlazic siedziec itp ja tak zrobilem i nie mialem wogole problemu z przeprowadzka leg sam sie przeprowadzil
-
Leo jest strasznie ciekawski , ciagle podglada co sie robi w nowym terrarium , stoi ono na przeciwko starego. Ale teraz nie moge pozwolic mu tam pochodzic , kleje na sciankach korek , capi od silikonu strasznie , musi sie wywietrzyc. Jeszcze pare dni a rozpocznie zwiedzanie
Uprawnienia umieszczania postów