-
Re: Zielny tak samo jak moj legwan
Z jedzeniem sie poprawiło to i z oswojeniem też będzie lepiej. Cieszy mnie to, że lepiej je. Pozdrówko! Rysiek
-
No i nie zapomnij o ultrafiolecie (specjalnej świetlówce)- zastępuje mu to słońce i pomaga w przyswajaniu minerałów a głównie wapnia.
Potwierdzam to , że legi robią chętnie kupę w wodzie.
Ja kąpie swego lega 2 razy na dzień w zlewie w łazience - tam też się załatwia. A zlew łatwiej umyć niż wannę.
Pozdrawiam.
-
-
Dzięki Misiekk :-))). Pozdrawiam! Rysiek :-))))))
-
polala sie pierwsza krew .....dzisiaj jak go wziolem on jak zwykle zacza sie stawiac i jak zwykle morde otwieral ale nigdy nie machal glowa zeby ugrysc ...i tak se pomyslalem ile ten maluch moze miec sily w tej drobniutkiej szczece wiec przystawilem palca do "buzki" jak mnie kurna scisna to zmieklem, blady no kurne w zyciu bym sie niespodziewal ze on ma tyle sily ...ale co potem on wogole nie luzowal uscisku tak scisna i trzyma ..dopiero jak powolutku zaczolem wyciaga to udalo mi sie oswobodzic....nie rubcie tego ostrzegam
-
Misiekk, a co będzie jak urośnie taki jak Gucio ? Odgryzie Ci kawał palucha :-))))). To dobrze, ze ma mocny uścisk szczęk. M.in. świadczy to, że nie ma odwapnienia. Miekkie szczęki to oznaka MBD. Pozdrówko! Rysiek
Ps. Uważaj na nos, bo ja już tego doświadczyłem :-)))))))))))).
-
ej ale jak go nie caluje a ty dajesz buzi dla gucia heheh///bolesny sposob na sprawdzanie czy leg ma ta chorobe
-
zauwazylem ze jesczze ma czasmi dni w ktorych nie przekasi nic ..naszczescie ich juz ma coraz mniej
-
martwia mnie tylkojesczze jego oczy a wlasciwie to ze ma je czesto przymrorzone...nawet jak zbilze reke do szyby ich nei ostwiera ma "maxa"
dopiero jak go biore wtedy otwiera
-
misiekk, no co ty nie wiesz co to znaczy, jak legwan zamyka oczy?
Uprawnienia umieszczania postów