-
Re: Jest od czwartku i nic nie jadł
Wpadnij z Diablo- właśnie mam nową fasolkę :-))). Rysiek
-
Re: Jak go uszcześliwić???Pomocy proszeee!
Wielkie dzieki za tyle informacji!Tylko jeszcze male pytanko co do ilosci i dawkowania witamin i callcium...albo nie bede wam zawracal tylka pewnie zaraz gdzies znajde. Pozdrawiam!!!
-
YO!
Hmmm.. zdaje mi sie ze gdzies w ostatnich postach dr Jarek cos wspomninal o dawkowaniu. Mozesz napisac do niego na priva, opisz mu dokladnie cala sytuacje oraz kondycje w jakiej znajduje sie legwan. Mysle ze pomocne moga okazac sie zdjecia legwana, napewno dobrze Ci doradzi to prawdziwy fachowiec Pozwodzonka zycze.
-
MAluszek już je. Dzisiaj zjadł troszkę szczypiorku i jabuszko (oczywiście mniej, ale chyba bardzo lubi, bo wybiera sobie). Połaził troszkę po terrarium, jest coraz odważniejszy i już szczególnie nie zwraca uwagi na chodzacych wokół terrarium domowników...
Możecie go zobaczyć na załączniku
PS Przepraszam za "osfajanie" przez "f", ale jak pisze na kompie, to zdarzają mi się takie małe...
Pzdr.
-
Fajny!!! Z czego te tło w terrarium??? Rysiek
-
To terrarium zostało zrobione na zamówienie...tło wykonane z gliny (chyba nie jestem pewna), mchu, jakichś gałązek itp...
-
Jak masz fotkę całego terrarium lub większej jego powierzchni to umieść na forum. Pozdrówko! Rysiek
-
-
czy możesz przesłać na mojego priwa namiar na robiących terra
ja muszę zrobić nowe ...
zdrówko
obel
aquarius.gda@wp.pl
Uprawnienia umieszczania postów