Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Spis terrarystów

Spis terrarystów

Moim zdaniem spis to był strzał w dziesiątkę Świetnie sie sprawdza i pomaga. Gnębi mnie jednk pewna sprawa. Bardzo dużo ludzi nie pisze co hoduje.... To bardzo ogranicza funkcjonalność tego spisu.

Re: Spis terrarystów

nie zmusisz ich :P

Nook
    Guest

tak - niestety, ostatnio dałem przy rejestracji prośbę o wpisywanie gatunków.... nie skutkuje to jednak zbytnio...

to czasem jest tez wynikiem tego, ze nie mozna wpisac gatunkow od razu przy rejestracji, a potem nei wszyscy wchodza w swoj profil zeby je dodac. ja tez sie na poczatku zdziwilam ze nie ma gdzie tych gatunkow wpisac, potem doszlam co i jak. mysle ze dokladna informacja jak je potem dodac przy rejestracji moglaby pomoc, bo niektorzy po prostu je potem wpisuja np. w podpis.

Nook
    Guest

przy rejestracji jednej to byloby zaduzo do wpisywania.... myślę żeby ustawić tym co nie wpisali zadnego gatunku w widocznym miejscu zeby je wpisali, i dac opcje poczatkujacy terrarysta bez gatunkow - zeby te osoby byly ignorowanie w spisie.

Coolary, nie bierzesz jednak pod uwagę tego, że niektórzy w tych rubrykach wpisują gatunki, których nie hodują. Zdarzają się równiez sytuacje, że odhacza się zwierzeta, których się nie rozmnożyło... Nie wiem po co? By podwyższyć swój status na stronie??? Hahaha, może czegoś nie rozmumiem...
    Pozdrawiam,hatiras

ja i np Brakus wpisaliśmy też gatunki ktore hodowalismy w przeszlosci. mysle ze to nie jest zle, w koncu wszystko co hoduje czy hodowalismy sie liczy...

Wiesz Double, to by nie było takie złe, gdyby było napisane 'gatunki, z którymi masz doświadczenie'. Ale myslę, że powinno być to jednak dopisywane w osobnej rubryce stworzonej przez admina
    Pozdrawiam,hatiras

dr Robert
    Guest

Tam jest napisane, że chodzi o gatunki które się hoduje, a nie które się hodowało ani te które chciałoby się hodować. Nie wiem dlaczego u nas wszystko każdy musi robić po swojemu. Oczywiście, warto byłoby wprowadzić spis gatunków z którymi ma się doświadczenia hodowlane, ale póki co takiego spisu nie ma.

Hatiras, wiadomo że nie wszyscy są szczerzy. Ich sprwa. Wiadomo też ze część ludzi odwiedzjących forum mogą być miośnikami terrarystyki ale nie mają zwierząt. Rozumiem co masz na myśli.

Uprawnienia umieszczania postów