-
OBIECANE FOTKI
Obiecałam przesłać fotki adoptowanego legwanka "po przejściach" ... słowa dotrzymuję.
Na zdjęciu w wannie widać brak paluszków w tylnich łapkach - te co widać - zdążyły u mnie odrosnąć. Skóra jest pokryta grzybicą i całkowity brak grzebienia - "zjedzony" przez grzybicę.
Ten legwanek ma podobno w tej chwili ok. 2,5 lat.
Umieszczone zdjęcia zrobione były tydzień temu i nie oddają tego jak bardzo był zaniedbany. Dowiedziałam się, że był na niego wydany wyrok - eutanazja!!! ((
Niestety fotki wykonane zaraz po przywiezieniu legwanka do domu są bardzo mało widoczne - i ich nie umieściłam. Chciałam jak najlepiej udokumentować jego stan ale zrobiłam za blisko i widać tylko rozmytą plamę :/
Te zdjęcia też nie są wyraźne... znajoma zeskanowała ze złą rozdzielczością a do tego jeszcze i aparat nie za dobry
[gadzinka]
-
Re: OBIECANE FOTKI
O Boże, biedactwo....Jak dobrze, że go uratowałas....!!!
-
-
Oby wyzdrowiała. Mój pomysł to nazwać go Trusia. Pozdrawiam i życzę aby legwuś szybko wrócił do zdrowia i cieszył się życiem.
Ps.-wiem że to nie to forum, ale mam pytanie, a mianowicie jak podnosisz swojego królika, mój za nic w świecie nie daje się wziąść na ręce, robiłem dokładnie tak jak piszą w książce ale mój królik zaraz gdy tylko zaczynam podnosić tylne łapi (wcześniej chwytając za ład skórny na grzbiecie) zaczyna się wyrywać. Może trzymam w niewłaściwy sposub ale jak widziałem jak je podnoszą w TV to wiem że wszystko robiłem dobrze, może ty masz jakąś poradę. Pozdrawiam po raz drugi i życzę (po raz drugi) aby legwuś szybko wrócił do zdrowia i cieszył się życiem. Cześć.
-
Silver, Sparkle, Wallet, Hewlett.
Spike, T-Rex, Beta, Zuzia , Maja
Pozdrawiam
Leny
-
LENY! - SPIKE to najlepsze imię (mój sie tak nazywa...) swoją drogą fajne są imiona: Amel, Antoni, Leon, Stefan, KERMIT, Gonzo, Jerry :P, Eric, Thomas, Frank, Dexter :P, Eak! :-))) Oto moje propozycje...:-) Aaaa i jeszcze Songo :P
-
grzybek to moaj propozycja......rzart.....sluchaj piszesz ze ma 2,5 roku wyglada na bardzo malego jak na ten wiek, na ile procent masz pewnosc ze jest w tym wieku no chyab ze totylko na zdjeciach tak widac
-
Czyzby Patty miala nowego adoratora ?
Swoja droga Maluszek ma szczescie, ze trafil do Ciebie... Mozna wiedziec skad go "odratowalas"? Chyba ze wczesniej gdzies o tym bylo to podaj mi prosze topik. Mam nadzieje, ze legwanik dojdzie do siebie, trzymam kciuki.
Pozdrawiam wielorasowa rodzinke.
-
Dobrze, że trafił w Twoje ręce Gadzinko. Napisz jak on się zachowuje ( nie biorąc choroby i uszkodzeń ciała pod uwagę ) . Czy jest zestresowany, czy doszedł do siebie zaadaptował się w swoim otoczeniu ? Pozdrówko! Rysiek
Ps. Dzieci podpowiadają imię Kermit ( żaba z Mupet Show ) , ale chyba nie za dobre moim zdaniem :-)))
-
Moim zdaniem świetne...:-))) Ja także zaproponowałam takie imię :-))) Kermit tak jak leguś jest zielony i mi osobiście baaardzo podoba się to imię ! Jak będę miała drugiego legwana to bądźcie pewni, że nazwę go właśnie Kermit :PPPP
Uprawnienia umieszczania postów