-
Re: OBIECANE FOTKI
Marysiu, może to będzie Pigy ??? :-))) Pozdrówko! Rysiek
-
a mi sie podoba imie Diego
-
Hmmmm, GONZO lepiej :PPPP
-
"brak paluszków w tylnich łapkach - te co widać - zdążyły u mnie odrosnąć"
Czy palce mogą odrosnąć? Mój Igi ma dwa palce amputowane w połowie długości.
Co do imienia to może Kopernik (napewno lubi koperek). A jeżeli to dziweczynka to przecież
"Kopernik była kobietą".
-
Misiekk - fotka nie pomniejsza maluszka (tak go tymczasowo nazywam). Gdy go adoptowałam w październiku 2002 powiedziano mi ze ma 2 lata, (jeśli nie chcesz mi wierzyć spytaj SNAKES'a) mierzył wtedy ok. 62 cm - to bardzo mało jak na ten wiek. Skarłowaciał na skutek złych warunków i niedożywienia ((
W jego przypadku dobrze by było żeby rósł - przechodząc wylinke, zrzucał by starą skórę i łatwiej by było leczyć grzybicę. W tej chwili ma 66 cm i już prawdopodobnie niewiele urośnie, legwany najintensywniej rosną w 1 roku życia.
Dla porównania załączam zdjęcie mojego "starszego smoka" na tej fotce pierwszej ma niecałe 2 lata.
Druga fotka zrobiona rok później.
Ps. Sorki... jutro odpiszę na wszystkie pytania, w tej chwili zasypiam przy kompie.
Pozdrawiam
[gadzinka]
-
ja zostaje przy grzybku ))
-
foty bajera na tej drogiej jakby sie zamierzal za wymeirzenie ciosu..nei boisz sie go tak puszczac z tego co zauwazylem siatka nie jesy wysoka...oj zeby tylko moj tak urosl
-
Cze
Daj mu imię Chris od Ch Lamberta co się wiąże z "Nieśmiertelnym", bo skoro gadzinka tyle wytrzymała (2,5l) w kiepskich warunkach, bez palców, z grzybicą prawie całego ciała i pewnie z krzywicą, to musi być nieśmiertelna.
-
Ten motylek to tak jakbym Gucia widział :-))) Pozdrówko! Rysiek
-
Dobry pomysł ! Widać, że zwierzątko chce żyć ! Pozdrówko! Rysiek
Uprawnienia umieszczania postów