Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Oprawa do Ultra-Vtalux

Re: Oprawa do Ultra-Vtalux

Może podrożały, bo mam ją od 2 lat i kupiłem w Bytomiu ul. Wojciechowskiego 1 , tel. 289 22 20. Kosztowała dokładnie 92zł 72gr brutto. Oczywiście, że się przyda po ustaniu emisji UV ze świetlówki, chyba, że właściciel pozostanie przy użytkowaniu świetlówki, wtedy jednocześnie nie można ich stosować :-))). Pozdrówko! Rysiek

dr Robert
    Guest

Skorzystam z telefonu i zapytam w tym sklepie w Bytomiu, bo chcę kupić kilka, więc taka żóżnica w cenie jest istotna. Tylko kiedy ja będę na Górnym Śląsku ?

Anansie
    Guest

Serdeczne dzieki za zdjecia.Przydadza sie bo dzieki takiemu stojakowi mozna sobie ustawic stale miejsce o odleglosc do naswietlania.Tak jak pisalam wczesniej dzieki Forum mam troche wiedzy i moja swietlowka juz sie napewno wykonczyla.Dlatego tak mi zalezalo na kupnie Ultra-Vitaluxa.

Yo!
    Przesylam namiary na przedstawiciela handlowego firmy Osram w regionie Południowo-Zachodnim - Wrocław, Wałbrzych itp...
    Piotr Iwanicki
    tel. 0-604 29 39 43
    fax (0-71) 362 87 81
    e-mail: piwanicki@osram.com.pl
    Namiary te znalazlem na stronie www.osram.pl w dziale przedstawiciele handlowi

A taka odpowiedz otrzymalem od przedstawiciela handlowego z gornego slaska po tym jak zapytalem go o kupno ultravitalux-a bezposrednio u -Osram.

"Subject: Re: Ultra-vitalux
    OSRAM nie prowadzi sprzedazy detalicznej - prosze o kontakt pod numer 0322892220 Bytom do firmy Pekar ( hurt - detal ) tam otrzyma Pan informacje co do ceny jak i dostepnosci."

Na tej stronie znalazłem przedstawiciela na Górny Śląsk i mimo, że jej nie mieli po tygodniu sprowadzili z Warszawy. U nich można też zamówić promienniki podczerwieni Siccatherm o mocy od 100-375W. Są z filtrem czerwonym, matowanym i przezroczystym. Pozdrówko! Rysiek
    Ps. W załączniku jeszcze fotki...

dr Robert
    Guest

Niestety ta cena którą podałem wcześniej (ok. 120 zł) to właśnie od przedstawiciela na region południowo-zachodni. Konkretnie zajmuje się tym hurtownia FORTIS we Wrocławiu (http://www.fortis.wroc.pl).

W Bytomiu Ultra-Vitaluxy będą na początku marca w cenie brutto 112zł. Teraz są w centrali Osram w Berlinie. Cena zmieniła się ze względu na kursy walut . Promienniki są dostepne w ciągłej sprzedaży. Wiadomość tą uzyskałem 5 minut temu od sprzedawcy :-))). Pozdrówko! Rysiek
    Ps. Przy zakupie kilku sztuk rabat ok. 4%.

Uprawnienia umieszczania postów