Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Kuweta ...

akasza
    Guest

Kuweta ...

No wlasnie, gdzie zalatwiaja sie Wasze Legi? Jestem bardzo dumna z naszego Marcela bo juz od dluzszego czasu korzysta wylacznie ze zbiornika z woda, czasem mu sie zdarza gdzie indziej, ale to tylko wtedy, gdy mu nie wymienimy rano wody.
    A czy Wasze Smoki sa rownie kulturalne?

DraCha
    Guest

Re: Kuweta ...

Mój Herman wali gdzie popadnie ) i codziennie przeszukuję terra w "poszukiwaniu zaginionego bobka" choć muszę przyznać, że ostatnio robi to coraz częściej w wodzie.

Pozdrowionka

akasza
    Guest

Proponuje oddac go na wakacje do babci Marcel po powrocie od mojej mamy ukulturalnil sie. Moze dlatego, ze byl w troche mniejszym terra i przeszkadzal mu smrodek...
    dzieki za odpowiedz - temat moze glupi, ale przynajmniej nie o serze

DraCha
    Guest

Nie ma sprawy, ludzie podniecają się kokardkami i debilkowatym obcięciem u piesków, więc legwaniarze mogą kupkami swoich smoków.

P.S. Powód do radości jest bo jak widać na forum niektórzy mają problem z kupką swoich smoków.

witam
    moj leg zalatwia sie tylko i wylacznie do basenika. albo wlazi do srodka, albo wali do niego prosto z galezi. poza tym rowniez spi w baseniku wiec codziennie jest staranne mycie i wymiana wody, ale za to podczas wylinki nie ma zadnych problemow.
    pozdrawiam

Mój robi poza terrarium, w przedpokoju. To trwa ponad 2 lata. pozdrówko! Rysiek

Uprawnienia umieszczania postów