-
Re: legwan zielony i DUZE PROBLEMY
OK mleko nie . thx za info a bialko jajka kurzego ??? ( o maczniaki nie pytam bo to odpoada) Wszelkie postepy beda regularnie zamieszczane . Mysle ze bedzie dobrze
-
Dr.Jarku, co robić z tą skórą??? Kolega jest z Gliwic tak jak ja, ale się nie znamy. Zwrócił się do mnie meilem o pomoc, a nie mam w tym względzie doświadczenia. U Gucia nie było tego typu problemów. Pozdrawiam! Rysiek
Ps. Jeśli to poparzenie, a nie choroba skóry jak to odróżnić ?
-
Opisz mi dokładnie jak wygląda ta skóra i gdzie mieszkasz . Pisz na priva teraz lub rano. Rysiek
-
-
Powinienem to jakoś zobaczyć (może zdjęcie). Z tego co wiem nie jest to oparzenie (plamy na stronie brzusznej i ogonie). Działanie Ivomecu też wykluczam - był zastosowany poprawnie i działał krótko (kąpiel). 5 dni temu legwan uległ wypadkowi - spadł z firanki - czy plamy nie są skutkiem upadku? Podobno już bledną.
-
Plamki zanikaja goja sie bo kiedys to byly czarne smolowate plamy teraz zaczynaja sie goicz ale dalej wyglada to nie za ciekawie
-
Postaram się to zobaczyć osobiście i opiszę, ale niestety mam teraz drugą zmianę i wszystko zależy od B.Z kiedy będzie mu pasowała ewentualna moja wizyta. Pozdrawiam! Rysiek
-
Jeśli odzyska apetyt , a z plamami się poprawia to po wylince moim zdaniem powinno być jeszcze lepiej . O ile to nie choroba skóry, którą trzeba leczyć. Pozdrawiam! Rysiek
-
sorki ze nie na temat jak mozesz Rysiek wskocz na czata
-
Wszelkie pytania prsze kierowac na forum lub via mail albo gg ( nawet gdy niedostepny) 1413620 naprawde kazde spostrzezenie jest mi na wage zlota
Uprawnienia umieszczania postów