To tak jestem szczesliwym posiadaczem 2 legow Samca i samicy no i kiedys zalegly mi sie roztocza bardzzzzooooo brzydkie uszkadzaly miejsca stawow az do krwi . Weternynarz polecil mi Ivimec i odpowiednie rozcienczenie wiec tak zrobilem umylem all i moja mala samiczka dostala poparzenia jej piekna zielona skora stala sie pieklem po prostu ma na sobie wszedzie czarne plamy . Lecz starszy osobnik od niej o ok 2 miesiace nie ma nic . Drugi problem jest jeszcze gorszy . Wiem ze legwany potrzebuja swiatla slonecznego daltego kupilem im zarowke o naziwe " DayLight Blue Reptile Bulb" oraz podawalem witaminy firmy SERA dla jaszczurek i zolwi raz w tygodniu . i Moja mala samiczka dostala prawdopodobnie odwapnienia kosci nie wiem co jest przyczyna przezywam tragedie nie chce jesc nie rusza sie nie wiem co mam zrobic . Czytam ksiazke o Legwanach zielonych i jest tam dieta . Moj problem polega na tym ze nie wime w jakich prporcjach mam jej podawac te witaminy zeby Dostala odpowiednia ilosc wapnia i wrocila do zdrowia . I jezeli mozecie prosze powiedzcie co zrobic z tym poparzeniem skory naprawde jest to psakudne . PLease help me !!!