Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Do Szczecińskich posiadaczy Legwanów

wioslo
    Guest

Do Szczecińskich posiadaczy Legwanów

Otuż ostatnio ruszyło sie coś w Urzędzie Miejskim i można zarejestrować swoje pupilki w załaczniku jest mneijwiecej wzór jaki musicie napisać by wam zarejestrowano, przed złorzeniem podania kupcie znaczek skarbowy za 5 ZŁ(a po to rzeby nielatać z 3 piętra na dół :-) bo i tak będzie trzeba
    wchodząc od strony głównej Urzedu budynek odrazu po lewej z takimi wysokimi schodami
    3 piętro pokoj nr 359
    pozdrawiam wioslo

____
    Guest

Re: Do Szczecińskich posiadaczy Legwanów

tez jestem ze szczecina i posiadam lega
    ale jaki sens ma zarejstrowanie go ?

wioslo
    Guest

w tym momencie niemam ustawy ale mniejwiecej ci powiem że jest wymagane zarejestrowanie zwierzat objetych Cites,np: latem idziesz z Legwanem do parku a tu panowie w niebieskich mundurkach moga sie przywalić ,skonsultowac sie z jakims weterynarzem lub kimś kto się zajmuje takimi przypadkami i skonfiskować tobie ,równiez sąsiadka upierdliwa może zadzwonić na zielonych ze przetrzymujesz zwierzę pod ochroną a tak masz papierek który przedkładasz w razie kłopotów
    przezorny zawsze zabespieczony:-)

No tak a w urzędzie nie dopierdzelili sie że nie masz papierów na zakup gada??

pozdrawiam

wioslo
    Guest

pokazalem im tylko dowud zakupu ze sklepu

suria
    Guest

Siemka ja też jestem ze Szczecina i mam narazie 1 legwana ziel. i czekam na drógiego :-). Niestety będą to 2 samce :-(.Chętnie nawiąrze kontakt z innymi hodowcami w Szczecinie.Mam na imie Paulina jestem córką weterynarza tak więc jak będziecie mieli jakiś problem ze zwierzaczkami to możecie śmiało pisać bibiblondibaby@wp.pl albo na nr. gg 1777164.

Wszystko oki Paulino, ale był tu na forum syn weterynarza i legwan mu szybko padł ze względu na warunki żywieniowe i klimat w jakim się znajdował. Tata - weterynarz nie pomógł ;-(((. Nie miał pojęcia czego potrzebuje ten gatunek . Piszę to z tego powodu, że w zdecydowanej większości przypadków hodowli dwóch samców nie ma szans na zgodne życie w jednym terrarium. Jeśli będą osobno to potraktuj ten post jakby go nie było :-))). Pozdrówko! Rysiek

suria
    Guest

Te legusie beda osobno. Tego co mamy obecnie mam juz 3 lata.Pozdrawaiam Paulina

No to fajnie ! Planujesz samiczkę w przyszłości ? Pozdrówko! Rysiek
    Ps. Jaki duży jest ten 3-letni samiec ?

Jolanta Walczak
    Guest

długi z ogonem125 cm. Pozdrawiam Paulina

Uprawnienia umieszczania postów