Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Na PLANET o legwanach

wioslo
    Guest

Na PLANET o legwanach

Mam pytanie czy może ktoś z was nagrał ten program na kasete albo kompa leciał na Planet około 10 calego niewidziałem ale mówili o ciekawych rzeczach i zdięcia bardzo ładne z góry dzieki za odpowiedzi

Re: Na PLANET o legwanach

hmm ja mam ale niewiem czy to ten mam go na vhs czekajcie sprawdze czy to to w gazecie tak tak mam ten program jest naprawde fajny

Pozdrofka. Rafcio

vivat
    Guest

rafcio trza ssie jakos dogadac

Kolejna powtórka "Legwany - współczesne dinozaury" będzie w piątek 7 lutego o godzinie 11:25

Polecam program telewizyjny http://tv.wp.pl/szukaj.html tam w wyszukiwarce wpisujesz legwany i ci pokaże się kiedy są jeszcze powtórki, sprawdzajcie to często bo Planet słynie z powtórek.

Pozdrawiam
    Andrzej

No ja jestem otwarty na pomoc jak juz napisałem Program ma Ryśek potem bedzie go miał Marblo wiec czekam na next ochotnikow oczywiscie daleko z filemem nie jezdze ale moze da sie cos wymyslec :P

POzdrofka

ja też bym sobie z chęcią oglądnął :-) jestem z kopernika

No to masz do mnie na Literatów blisko. Film fajny, tylko szkoda, że taki krótki. Pozdrówko! Rysiek
    Ps. Kaseta jest Rafcia, ale będę chciał ją przegrać.

Ryśku nie wygłupiaj sie i mozesz ją spokojnie mu pożyczyc a puki co zostaw ją u siebie jak bede poczebował podskocze a tak jak ty ja będziesz potrzebował to ci ja podzuce

p.s - Podskoczyc do ciebie to dla mnie na ręke bo Lubie sie spotkać z Tobą, Twoją rodziką i Oczywiscie Guciem, Diablem i Marcinem

Pozdrofka. Rafcio

Uprawnienia umieszczania postów