-
Re: kabel grzewczy
czlowiku zamontuj poprawnie kabel /poloz szybena niego i potem torf czy co tam uzywasz luba tak jak mar pisal ze jesczze steropian i bedzie wszytsko ok o pozostanei ci tylkocieszyc sie z hodowli pieknego leguta ...a no moze z kamieni bym zrezygnoal moze neichcacy spasc/choc to malo [rawdopodobne / i sie polamac
-
chyba zrobie tak samo z tą płytą
pyt. czy to jakaś szczególna płyta czy może być sklejka lub cienki np mdf
h
-
Może byc kabel, ale go zabezpiecz. Ja mam płytę z tyłu meblościanki, a otwory porobiłem wiertłem 12mm. Co do świetlówki UV to powinna być np. repti glo 5,0 zamiast 2,0. Pozdrówko! Rysiek
-
a czemu zamiast 2,0 /ja mam 2,0 i co zle /???
-
5,0 jest do terrarium tropikalnego, a w takim żyją legwany. Wiem, że w dużych terrariach ludzie stosują 2,0 jako wspomagajacą do 5,0 . Ja mam Ultravitaluxa i niech wypowiedzą się ci co stosują świetlówki. Świetlówka 8,0 jest do terrarium pustynnego . Pozdrówko! Rysiek
-
KTOŚ KIEDYŚ PISAŁ ZEBY STOSOWAĆ 8,0 DO WIELKICH TERR. A TO BŁĄD, WIEC CAŁKOWICIE ZGADZAM SIE Z RYŚKIEM.
POZDROWIENIA.
-
Tak własnie ja mam Leguska i terra i w nim swietlówke uv Repti-Glo 5.0 i taka jest własnie do wszelkiego typu terrariów Tropikalnych wiec polecił bym wszystkim kupienie takiej swietlowki zamiats 2.0 ! Zreszta na pudełku od 2.0 niema Lega wiem bo miałem takowa Swietlówka a na 5.0 jest Legwanek
POZDrofka. Rafcio !
-
co fakt to fakt na 2 nie ma lega wlasnie sprawdziłem
dzieki za info
-
Spoczko poto tu sa ktorzy cos wiedza lub czegos doswiadczyli zeby pomagac innym !!
POzdrofka. Rafio
Uprawnienia umieszczania postów