Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Mam problem !!!

Mieszany widok

tusik
    Guest

Mam problem !!!

Witam wystkich !!!
    Przepeaszam z gory za bledy jestem dyslektykiem !! ;]

Mam problem z moim legwanem . Kupilem go 4 dni temu . Nie chce nic jesc !! w dodatku nie robi kupy ;]

Zrobil tylko jedna i czarna !! na forum pisalo ze powinien miec biala i nie wiemteraz czy jest chory czy moze sie boi ??? !!!

Dziekuje zgory za odpowiec !!!!

Re: Mam problem !!!

Nie znam sie na tym, na pytanie ci nie odpowiem, ale czy wy wszyscy musicie pisac, ze jestescie dyslektykami??? :-P

tusik
    Guest

A co przeszkadza ci to ???

Nie, tylko wiekszosc osob sie tak tlumaczy...

tusik
    Guest

No a czmu nie

Sebastian Borkowski
    Guest

masz go 4 dni. nie wiesz co jadł wcześniej???
    kolor "kupy" jest zależny od tego co on jadł
    jeżeli nie chce jeść to jest jedno wyjście
    zostaw go w terrarium daj mu jedzenie i wyjdż z pokoju chodzi o to żeby nic nie rozpraszało jego uwagi
    znasz żrudło pochodzenia lega???
    odpisz na adres
    sebor2@op.pl

Tusik nie martw się , kupiłeś legwana dopiero chyba 5 dzień go masz , legus jest nieoswojony i przestraszony nowym otoczeniem,przez jakis czas nie wyjmuj go zbyt czesto, i codziennie dawaj nowy pokarm oraz wode , z biegiem czasu powinien sie przyzwyczajić do ciebie i zaczać jeść na nowo , jak czynił to wcześniej w sklepie.
    Nie ma dziwota że nie chce jeść jest zestresownay , dopóki nie podrosnie nie zmieniaj mu terrarium to nie ma narazie sensu , niech sie oswoji z tym terrarium w którym teraz go trzymasz oraz sąsiadującym otoczeniem, jak sie troche oswoji to mozesz chodzic z nim po całym mieszkaniu, tylko pilnuj gadzia,żeby nie uciakł.

Cześć@_@

tusik
    Guest

Ok . Tak zrobie .Dzieki

Robert Rutkowski
    Guest

Zwierze jest zestresowane - moja Żaba (leg zielony) nie jadła przez przeszło tydzień i bardzo się bała jak tylko ją kupiłem. Obecnie po 10 miesiącach je doskonale, sama chodzi po pokoju i wraca do swego terra.

Nie zapomnij o właściwej diecie - liściach, lampie Uv, właściwej temperaturze i wilgotności , pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów