Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: dinozaury Dziś

Re: dinozaury Dziś

Hehe Spoko musze jeszcze znalesc osobe ktora mi to nagra bo ja mam Cyfre ale niemam wide tylko magnetowid ehh ale sie postaram bo mi na tym programie nalezy...
    Z tego co czytałem ma byc tam pokazane np.. Czy legwany opiekja sie swoimi małymi itp..

- ZOBACZYMY -

PozDrofka

W dodatku ja w Pyskowicach praktycznie co dzien jestem ))))) I tez chetnie sie zalapie bo cyfry nie mam

Jak by ktoś zapomniał, albo nie mógł obejrzeć o 20.15, to powtórka jest o 23.50
    Pozatym "Planet" jest nie tylko na "Cyfrze" ale i w kablówce ja jestem z Białegostoku i w kablówce ("Sav"), jest ten kanał.
    "Planet", to jest spoko kanał wcześniej był kilka razy program "Rolando i jego legwany" o kolesiu który zajmuje się ochroną legwanów w ich naturalnym środowisku.

misiekk
    Guest

endriu masz lega?

Musze sprawdzic, czy mam Planete :-)

OK Spoko Musze popytac znajomych i oni mi nagraja to na 100% kogos znajde a wtedy Kto tam bedzie chciał to mu pożycze...

POzDrofka

Ja w 100 % będę chciał!!!!!!!!!!!!! Dam nawet video i kasetę !!! Pozdrówko! Rysiek

Dzony
    Guest

Ja nie nagram i nie bedzie mial mi kto nagrac takze napewno sie zglosze ! ! !

pozdrawiam
    gg1334649

Ej Ryśku.. hmm to moze cos wymyslimy... moze bys mi pozyczył video albo cos ?? jak bym nie znalazł kogos kto by mi nagrał ja bym podjechał z Tatą po to itp no wiesz... pogadasz sobie z moim ojcem hehe

PozDorfka

Ej Rysiek i Rafcio, załatwiajcie takie sprawy na priv

Uprawnienia umieszczania postów