Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: SER BIAŁY CHYBA SZKODZI!!!

Robert Rutkowski
    Guest

SER BIAŁY CHYBA SZKODZI!!!

Jakiś czas temu miałem dylemat czy dawać legowi biały ser.Oczywiście zostałem przekonany na łamach forum o tym żeby nie dawać.

Ostatnio dowiedziałem się, że kobiecie ze sklepu zoologicznego gdzie kupiłem swego lega, padł 6 letni leg - bardzo piękny - samica (była koloru pomarańczowego), od 2 miesięcy nic nie jadła, karmiona była sondą. Całe 6 lat podawano jej serki wiejskie ( to był jej przysmak).
    Kobieta z zoologika zdecydowała się na zrobienie sekcji zwłok swego pupila. Wet stwierdził nieżyt nerek jako przyczynę zgonu.

Dostarczyłem jej wydruki z forum o tym że lepiej nie podawać sera legom, ale chyba jej nie przekonałem.

dr Robert
    Guest

Re: SER BIAŁY CHYBA SZKODZI!!!

Cóż, może nie kupi następnego. Niektórzy wierzą, ze serki homogenizowane wiszą sobie na drzewach w plastikowych pojemnikach w tropikalnym lesie deszczowym. Ewentualnie że legwany są pasozytami serowymi w południowoamerykańskich mleczarniach.

We wrocławskim zoo też chyba wierzą w te serki homogenizowane :-(((. Stali bywalcy forum chyba wiedzą o co mi chodzi. Pozdrówko! Rysiek

to smutne

yo!
    Nie wiem skad jestes ,ale u mnie (w Bialymstoku) byla podobna sytuacja. KObiecie ze sklepu ZOO zdechl legwan po 6 letniej hodowli.
    Moze to zbieg okolicznosci,a moze nie,wiec jezeli jestes z BIalegostoku to odezwij sie do mnie.

Nr.gadu-gadu 3060920

pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów