-
Wyparzac czy nie?
Cesc!
Kupilem piasek do terrariow firmy Vitapol i mam pytanko czy trzeba jeszcze wyparzyc ten piasek czy mozna wsypac odrazu do terra?
-
Re: Wyparzac czy nie?
nie no gdybyś brał z jakiejś rzeki no to proste ale jak z dobrego źródła to nie ma takiej potrzeby
tak mi sie wydaje
-
hm... uwazanm ze nietrzeba wyparzyc... ale wrzuc go do miski i zalej ciepla woda i mieszaj.... powtorz tak kilkakronie... moj brat tak robil jak kupowal piasek do akwa.... bo jak by tego niezrobil woda by byla pelna jakis mautkich smieci....
-
Jak do terra to wsypuj bez obaw. Jak do akwa to wyparz
-
Nie plucz! Piasek jest do bezposredniego urzytku. Piaski akwarystyczne sie plucze, a nie ten do terra
-
No to nie bede wyparzal, ale jeszcze jedno pytanie co ile mam mniej wiecej wymieniac ten piasek, bo no opakowaniu jest napisane ze 2 razy w tygodniu, ale to chyba przesada.
-
a tak wogóle to dla jakiego zwierzaka ten piasek?
-
-
widze zo podjoles meską decyzje z tym piaskiem
mam takie pytanie do ciebie(rozumiem ze piasku masz na jakies 8 cm czy więcej czy mniej??!!)ile zabuliłeś za ten piasek tak w sumie??
-
Placilem 4zl za opakowanie a w nim jest 1,5 kg pisku.........byly tansze po 3,50 ,ale w sklepie bylo tylko jedno pudelko. Kupilem 3 opakowania ale widze ze bedzie za malo wiec jeszcze 2 conajmniej musze kupic.
Uprawnienia umieszczania postów