-
Cena i coś jeszcze
1. Ile kosztuje świetlówka ReptiGlo 5.0 15W u Was w sklepach (nie chodzi mi o internet) bo byłem w trzech sklepach i w każdym cena jest inna. W jednym gość chce mi przywieść za 30 zł (chyba za tanio) a w następnym jest i kosztuje 60 zeta.
2. Czy jest jakiś sposób umocowania lega na jakiejś smyczy (głupio to brzmi ale pytam bo nie wiem) Bo chciałbym czasem z legiem wyjść na dwór (latem ) ale jego charakterek nie pozwala (jak zobaczy trochę więcej przestrzeni to czuję że ucieknie mi na jakieś drzewko albo do jakiegoś sąsiada.
Drugie pytanie jest nienormalne ale zależy mi na odpowiedzi na pierwsze.
-
Re: Cena i coś jeszcze
Ja za repti glo 5.0 20W (60 cm) zaplacilam 64 zl (w Lodzi).
-
A ja w Jankach w Anna ZOO za Repti Glo 5.0, 15W, 450 mm. zapłaciłem 64 zł.
-
Yo!
Gliwice - Repti-glo 5.0, 20W, 58.98cm, made in japan 63 zeta ))
-
-
Mam ten sam problem co ty , czesto chcialam brac legwana na ogrod i np opalac sie wraz z nim , ale jak sie zaczynal wyrywac to nie moglam go utrzymac , zastosowalam smycz dla szczura (szelki) , po doczepieniu 2 paseczkow pod brzuchem jest idealna jesli masz wiekszego lega to dobra powinna byc smycz dla kota - wszystkie szelki maja regulacje
-
Dobra świetlówka to koszt ok.60 PLN.
Nie spotkałem legwana który podporządkowałby się szelkom.
-
Witam... Ja za moja zapłaciłem około 52 zł w sklepie Masson w Chorzowie... jest to dosc dobry i nie drogi sklep.... MOja Repti Glo to 5.0 20W niecale 60 cm...
POzDrofka
-
ja za moja zaplacilem 58 zeta w krakowie w Biofilu
-
Dzięki wszystkim widzę że RG 15W za 51 zeta to optymalna cena u mnie (Sklep w hipermarkecie Auchan w Częstochowie)
Uprawnienia umieszczania postów