-
-
Re: Smoczy park :)))))))
Ale super!!! Chetnie bym sie tam wybrala..))
-
Ta fotka na której jest dużo legów wygląda jak fotomontaż - legwany w parku na trawniku. Świetna sprawa Fajnie byłoby móc pojechać w takie miejsce ...
-
Widziałem już podobne zdjęcia. To nie fotomontaż :-). Chciałbym to zobaczyć z bliska. Pozdrówko! Rysiek
-
SUUUUUUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEEEEER !!!!!!!!!!!!!!!
-
Alicjo fotomontaż????????....no prosze Cię... bez urazy ale teraz to mnie rozbawiłas ha ha ha.(no ale dzięki Tobie zaczęłam dzień na wesoło przynajmniej... więc jak dla mnie jest ok )
Dzisiaj wieczorkiem postaram się przesłać jeszcze inne fotki ze smoczego parku )) a teraz załączam zdjęcia mojego leguta ))
Pozdrawiam wszystkich ,thx za posty A.
-
Oh boże Stanowczo zbyt serio wszystko bierzecie. No wiec juz tlumacze - dla przecietnego Polaka taka fotka wyglada jak fotomontaz, u nas w parku mozna spotkac co najwyzej golebie lub wiewiorke a nie ogromne legi na trawniku. Czy juz wszystko jasne?
Ogladalam reportaz w TV z takiego miejsca, duzy samiec lega wszamal kwiaty zlozone przy pomniku 2min po odejsciu skladajacych
-
Fantastyczna fotka!!!
Dzieki Agnicha za umilenie dnia )) Moje marzenie - tak przy nich polezec na tej trawce. Nie ma to jak wolność ...
Pozdrawiam
[gadzinka]
-
Gadzinka cała przyjemnosć po mojej stronie ))))
Pozdrówko A
-
Uprawnienia umieszczania postów